-

Prisdryss på Master of Science-graduering

19. desember 2016

8. desember mottok årets avgangsstudenter sine vitnemål under Master of Science-gradueringen ved BI. Under seremonien ble de beste studentene kåret, til stor glede for vinnerne.

Flere hundre Master of Science-studenter som avsluttet sin grad i 2016 var samlet på Handelshøyskolen BI torsdag 8.desember. Med familie og venner tilstede fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand.

– Jeg ønsker å gratulere studentene med utmerkelsen som beste student ved hver sin linje på Master of Science-kullet for 2016. Studentene har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand. 

De beste masterstudentene 2014-2016

Beste Master of Science-student/ Master i Business (Siv.øk):
Mathias Tidemann Krafft

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Det føles fint å få annerkjennelse for hardt arbeid gjennom flere år, og utmerkelsen gir meg fornyet motivasjon til å ta fatt på doktorgraden. I løpet av masterstudiet har jeg møtt og jobbet med mange flinke og hardtarbeidende mennesker, så det å bli kåret til kullets beste gjør meg veldig stolt. 


Hva er planen videre?
– Jeg er nå i gang med det 4-årige PhD-programmet i finans på BI. Jeg er fortsatt litt usikker på tema, men noe relatert til makrofinans hadde vært veldig spennende. Jeg håper å kunne ta deler av graden på et universitet i utlandet, gjerne Storbritannia eller USA.

 

Master i regnskap og revisjon:
Nabil El Hamouti

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Denne utmerkelsen betyr veldig mye for meg og er en bekreftelse på hardt arbeid.


Hva er planen videre?
– Jeg jobber nå hos revisjons- og rådgivingsselskapet BDO som revisor. Planen min videre er å bli statsautorisert revisor. Videre ønsker jeg spesielt å bidra med min kompetanse i kampen mot økonomisk kriminalitet i det norske samfunnet.

 

Master i Ledelse og organisasjonspsykologi:
Line Tønseth Danielsen

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Etter flere år i arbeidslivet, og med tre små barn som var 1, 3 og 5 år da jeg begynte på masteren, var det et ganske stort sprang for meg å ta avgjørelsen om å bli student igjen. Når jeg husker tilbake på den intense panikkfølelsen jeg hadde de første ukene av studiet, er denne utmerkelsen for meg en fin påminnelse om at det er viktig å tørre å utfordre seg selv.


Hva er planen videre?
– I dag jobber jeg som forretningsutvikler i Permafrost. Planen videre nå er å videreutvikle meg gjennom faglige utfordringer innen organisasjonspsykologi, slik at jeg kan bruke kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom masterstudiet her ved BI.

 

Master i Finans:
Pham Thi Thuy Quynh

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Å bli kåret til beste student er en utrolig prestasjon. Utmerkelsen er en anerkjennelse av min innsats under studietiden, og gir meg stor motivasjon til å jobbe enda mer for min fremtidige karriere.


Hva er planen videre?
– Nå som jeg er ferdig med studiene mine på BI, reiser jeg tilbake til Vietnam for å satse på en karriere innen finans.

Master i Finans:
Eugen Cucu

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Utmerkelsen som beste student er en anerkjennelse av alt arbeidet jeg har gjort, og motivasjonen min i perioden som student. Masterprogrammet ved BI har lært meg å alltid tro på meg selv og ikke gi opp, selv om ting noen ganger kan virke umulig.


Hva er planen videre?

– Som nyutdannet masterstudent, vil jeg satse på en jobb hvor jeg kan anvende den teoretiske kunnskapen jeg har tilegnet meg under studiene, sammen med mine praktiske ferdigheter. Min langsiktige plan er å arbeide for en organisasjon i Norge, for å få erfaring som kan bidra til utvikling av finanssektoren i mitt hjemland.

 

Master i Strategisk markedsføringsledelse:
Larissa Leuenberger

Hva betyr denne utmerkelsen for deg?
– Det er en stor ære å ha mottatt en utmerkelse for beste student på mitt studie i Strategisk Markedsføringsledelse. Prisen vil alltid minne meg på at arbeidsvilje er essensielt for å oppnå suksess.


Hva er planen videre?
– Jeg har nå en toårig trainee-stilling i Statkraft, som jeg snart er ferdig med. Jeg håper dette bidrar til at jeg tilegner meg kunnskap innen prosjektledelse, slik at jeg kan jobbe med energiprosjekter rundt om i verden.

;
Du kan også se alle nyheter her.