-

Øyvind Martinsen fyller Finn Øien

28. mars 2017

Siden 2012 har Lederens verktøykasse gitt alumni og andre interessenter inspirasjon og påfyll av ny forskning og faglig innsikt.

Seminarserien utfordrer BIs forskere til å presentere ny forskning og faglig innsikt som er relevant for ledere i arbeidslivet.

- Lederens verktøykasse skaper møteplasser mellom forskere og ledere i næringsliv og offentlig sektor. Dette er et viktig utstillingsvindu for BI. Det er strålende at konseptet har blitt så attraktivt at vi nå må ta i bruk storstua, sier rektor Inge Jan Henjesand.

Mette Winger Eide fra Alumni ser også fram til forelesningen med Øyvind Martinsen.

- Det siste året har det vært en økende interesse for seminarserien. At vi nå fyller Finn Øien skyldes attraktive forelesninger fra BIs faglige og målrettet jobbing, forteller Winger Eide.

Professor Øyvind Martinsen fyller BIs storsal

Fredag 31. mars presenterer Øyvind Martinsen sentrale trender i ledelse, og gir deg råd om hva som kan fungere i praksis. Han legger spesielt vekt på hvilken betydning det har at medarbeiderne selv kan bestemme hvordan oppgavene skal løses(autonomi) og lederens evne til å overføre både ansvar og nødvendig myndighet til sine medarbeidere (empowering leadership).

Lederens verktøykasse går av stabelen hver siste fredag i måneden. Neste utgave er fredag 28. april med Professor Kim van Oorschot. 

 

;
Du kan også se alle nyheter her.