-

Har du en gründerspire i deg?

18. oktober 2017

Vil du starte noe for deg selv, men er usikker på hvor du skal starte? Meld deg inn i en Studentbedrift!

Vil du starte noe for deg selv, men er usikker på hvor du skal starte? Meld deg inn i en Studentbedrift! Denne høsten får 50 studenter muligheten til å lære alt om hvordan man utvikler en bedrift. 

Start en bedrift

I et samarbeid mellom Ungt Entreprenørskap og Oslo studentinnovasjon, gjøres det mulig for deg, som student ved BI, å få den verdifulle erfaringen med å starte din egen bedrift. I løpet av fire samlinger vil du lære deg å utarbeide en forretningsmodell, utforme en forretningside og utvikle en prototyp. Du vil også få erfaring innen ledelse, strategi og drift.

Et unikt tilbud

Dette er en særskilt mulighet for å bli kjent med likesinnede og å lære om alt fra ideutvikling til gjennomføring av ideen. I programmet vil 50 studenter bli satt sammen i team som selv skal starte en studentbedrift. Om du får tilbud om å delta forventes det at du kan delta på samtlige samlinger:

  • Infomøte 6. november 2017
  • 1. samling 23. og 24. november 2017
  • 2. samling 14. og 15. desember 2017
  • 3. samling 18. og 19. januar 2018
  • 4. samling 15. og 16. februar 2018

Søk nå!

Alle er hjertelig velkommen til å søke. Dette er en fantastisk mulighet til å bruke dine tidligere erfaringer og det søkes studenter uavhengig av bakgrunn, kjønn og utdanning. Du trenger heller ikke ha en ide for søke.

Hvorfor delta?

  • Øk din kunnskap om innovasjon og entreprenørskap
  • Få prøvd ut ditt entreprenørskapstalent i konkurranser
  • Få hjelp til å etablere egen bedrift

Programmet er et samarbeid mellom BI, UiO, Høyskolen Kristiania, HiOA, Oslo kommune, Kunnskap Oslo og Ungt Entreprenørskap og er en felles satsing for å få flere studenter til å få opp øynene for entreprenørskap.

;
Du kan også se alle nyheter her.