-

Studenter vant pris for beste bacheloroppgave i logistikk

31. oktober 2017

23-24 oktober 2017 ble konferansen for transport og logistikk avholdt på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Her mottok representanter fra BI flere priser.

Konferansen Transport og Logistikk 2017 er den største og viktigste begivenheten innen transport og logistikk i Norge.

Bachelorstudentene Marie Hultgren Sjøstrøm, Kjetil Eide og Iselin Jordan fra Handelshøyskolen BI Bergen vant pris for beste bacheloroppgave i logistikk med følgende oppgavetittel: Hva er kunders kriterier for valg av transportør, og på hvilket grunnlag fastsettes prisformatet?

- Det var veldig kjekt å få anerkjennelse for arbeidet vi gjorde i vår, i form av en pris. Transport og Logistikk-konferansen erfarte vi som en veldig god arena for nettverksbygging. Viktige tema som miljø, teknologi og digitalisering var sentrale i bacheloroppgaven vår. Dette er tema som er høyaktuelle innen transport og logistikk i dag, som også ble diskutert og fokusert mye på ved debattene og foredragene som var under konferansen, forteller studentene.  

Pris til førstelektor

På konferansen ble også DB Schenker Forskingspris 2017 delt ut med formål om å fremme kunnskap om logistikk og godstransport med fokus på innovasjon, utvikling og miljø og bidra til å styrke bransjens samfunnsansvar og omdømme. Denne prisen ble delt ut til Handelshøyskolen BIs førstelektor Eirill Bø. Under utdelingen av prisen kunne juryen begrunne med følgende:

- Årets vinner har en lang publikasjonsliste og har vist stor formidlingsevne med artikler og foredrag. Hun har over 30 års erfaring fra logistikkfaget.

Vi gratulerer BI representantene med de gjeve prisene!

;
Du kan også se alle nyheter her.