-

Gründer og BI-student Linnea har gjort det igjen

13. desember 2017

Sjekk ut de kule 80-talls skidressene med navnet Snowroller hun har designet.

Linnea Tveraaen kombinerer BI-studiene med grunderlivet. Økonomistudenten går nå sitt tredje år ved Handelshøyskolen BI - campus Trondheim. I løpet av kort tid har hun startet to suksessfulle bedrifter. Denne gangen satser hun på skidressen Snowroller.

Snowroller er en skidress som er inspirert av 80-tallets storfilm Selskapsreisen. Og skal vi tro moteekspertene blir dette moten i skibakken og på afterski fremover. 70-80 tallet har igjen gjort sitt inntog i motebildet. I tillegg er skiutstyr antrekk der vi mister identiteten vår. Moteekspertene mener disse dressene kan gi det uttrykket mange er på jakt etter i skiløypene og i bakken. Linnea har med andre ord truffet godt med sin ide.

Ved å kombinerer gründerlivet og skolebenken får hun god praksis. Hun har selv ansvaret for det økonomiske og gjennom sitt enkeltpersonforetak får hun relevant erfaring. Det er imponerende at hun klarer å skape suksessrike selskaper, samtidig som skolen skal prioriteres.

Linnea er modig og har satset stort på dette firmaet. Hun har solgt leiligheten sin i Oslo og alt overskuddet er i Snowroller. Kunnskapen fra BI tar hun med seg og ved å ta en bred utdanning har hun innsikt i mange forskjellige områder av forretningen.

De pastellfargede skidressene skal treffe kvinner i 15-30 årsalderen, men håpet er at de som brukte disse på 70-tallet også skal legge sin elsk på de igjen. Foreløpig er dressene kun laget for kvinner, men hun har allerede begynt å tenke på hvordan en herredress kan se ut.

Nå som Linnea snart er ferdig utdannet blir det spennende å se hvor ferden går videre. Vi skal ikke se bort ifra at Snowroller blir en stor suksess, og at gründerdrømmen er et steg nærmere oppfyllelse.

Du kan også se alle nyheter her.