-

Gründer og BI-student Linnea har gjort det igjen

13. desember 2017

Sjekk ut de kule 80-talls skidressene med navnet Snowroller hun har designet.

Linnea Tveraaen kombinerer BI-studiene med grunderlivet. Økonomistudenten går nå sitt tredje år ved Handelshøyskolen BI - campus Trondheim. I løpet av kort tid har hun startet to suksessfulle bedrifter. Denne gangen satser hun på skidressen Snowroller.

Snowroller er en skidress som er inspirert av 80-tallets storfilm Selskapsreisen. Og skal vi tro moteekspertene blir dette moten i skibakken og på afterski fremover. 70-80 tallet har igjen gjort sitt inntog i motebildet. I tillegg er skiutstyr antrekk der vi mister identiteten vår. Moteekspertene mener disse dressene kan gi det uttrykket mange er på jakt etter i skiløypene og i bakken. Linnea har med andre ord truffet godt med sin ide.

Ved å kombinerer gründerlivet og skolebenken får hun god praksis. Hun har selv ansvaret for det økonomiske og gjennom sitt enkeltpersonforetak får hun relevant erfaring. Det er imponerende at hun klarer å skape suksessrike selskaper, samtidig som skolen skal prioriteres.

Linnea er modig og har satset stort på dette firmaet. Hun har solgt leiligheten sin i Oslo og alt overskuddet er i Snowroller. Kunnskapen fra BI tar hun med seg og ved å ta en bred utdanning har hun innsikt i mange forskjellige områder av forretningen.

De pastellfargede skidressene skal treffe kvinner i 15-30 årsalderen, men håpet er at de som brukte disse på 70-tallet også skal legge sin elsk på de igjen. Foreløpig er dressene kun laget for kvinner, men hun har allerede begynt å tenke på hvordan en herredress kan se ut.

Nå som Linnea snart er ferdig utdannet blir det spennende å se hvor ferden går videre. Vi skal ikke se bort ifra at Snowroller blir en stor suksess, og at gründerdrømmen er et steg nærmere oppfyllelse.

;
Du kan også se alle nyheter her.