-

BI er skolevinner i kampen om Norges mest populære sommerjobb

1. mars 2018

Adecco jakter igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I august får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 6000 ansatte, med en lønn på 100.000. Over 5000 søkte stillingen, og tre studenter fra BI er fortsatt med blant 10 finalister. 15. mars skal de delta på et assessmentsenter for å kjempe om jobben.

Saken er hentet fra NTB.

– Kandidatene har vært gjennom en rekrutteringsprosess som er mye grundigere enn mange rekrutteringer til toppledelse, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

– Finalistene er store ledertalenter og scorer svært godt på alle tester vi har hatt i prosessen. Det blir utfordrende for juryen å velge en vinner.

De tre studentene fra BI er: Bergljot Byre-Strøksnes (26), Linnea Tveraaen (22) og Kristian Bekkevold Lillebo (23).

F.v. Bergljot Byre-Strøksnes, Linnea Tveraaen, Kristian Bekkevold Lillebo.

 – Det er ingen tvil om at BI er gode på å tiltrekke og utvikle ledertalenter, sier Sneve.

Bergljot kommer fra Stavanger og studerer ledelse ved BI Oslo. 

– Bergljot har mye energi og er opptatt av å skape engasjement og entusiasme blant sine kolleger. Hun er «streetsmart» og navigerer gjennom prosjekter med vekt på å få mest mulig ut av alle, sier Sneve.

Kristian kommer fra Sørumsand og studerer ledelse og organisasjonspsykologi ved BI Oslo. Om han sier konsernsjefen følgende.

– Kristian er svært målrettet og har store ambisjoner som han jobber strukturert for å nå. Han fremstår som en lagleder som er opptatt av å oppnå gode resultater i samarbeid med sine.

Linnea kommer fra Trøgstad og studerer økonomi og administrasjon ved BI Trondheim. 

– Linnea fremstår som et tydelig lederemne. Ved å starte egen virksomhet har hun bevist at hun har teft, innsikt og evne til å satse, avslutter Sneve.

Norges tøffeste rekrutteringsprosess

  • 10 807 tok ledertesten på konsernsjefen.no
  • 5000 deltok i søknadsprosessen 
  • Basert på en helhetsvurdering fikk 500 en integritetstest
  • De 250 beste gikk videre til en logisk resonneringstest
  • De 150 beste fikk tilsendt videointervju
  • Basert på en helhetsvurdering ble 20 valgt ut til personlighetstest og dybdeintervju
  • 10 finalister er nå videre til assessmentsenter i Oslo 15. mars.

Den beste av de 10 beste velges ut 15. mars

Finalistene skal nå delta på et assessmentsenter der de evalueres av en jury. Vinneren annonseres i løpet av dagen. I juryen sitter Torben Sneve, konsernsjef i Adecco, Elin Nørve, Founder/CEO i Future Leaders Global, Anne Lise Waal, CEO/CTO i Attensi, Leif Feiring, direktør for Badenoch & Clark og Elham Binai, HR- direktør i Adecco.

;
Du kan også se alle nyheter her.