-

Fem på Brattørkaia

24. august 2018

Vi har snakket med fem av de første studentene til å innta nye campus Trondheim om hvorfor de valgte BI, den nye campusen og forventninger til studiet.

Vi har snakket med fem av de første studentene til å innta nye campus Trondheim om hvorfor de valgte BI, den nye campusen og forventninger til studiet.

Jente

Navn: Pernille Enger Lunn
Studie: Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor valgte du å studere på BI – campus Trondheim?

- Først og fremst fordi jeg ville til byen, og da var det ikke så veldig mange andre muligheter. Og så har jeg hørt mye positivt, da. Om skolen. Så da ble det her.

Hva synes du om den nye campusen?

- Den er veldig fin! Ser veldig bra ut. Så jeg gleder meg til å starte. Veldig nytt og stort. Mange rom, men det finner jeg sikkert ut av etter hvert.

Hva ser du mest frem til med tilværelsen som student?

- Egentlig det å møte nye mennesker og sånn, og så gleder jeg meg veldig til fadderuka nå da, selvfølgelig. Egentlig bare å treffe mye mennesker og oppleve mye nytt. Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til, så det blir veldig spennende.

Gutt2

Navn: David Lien Vo
Studie: Bachelor i Økonomi og administrasjon

Hvorfor valgte du å studere på BI – campus Trondheim?

- Jeg har en tidligere bachelorgrad innen ingeniørfag, og har vært med NTNU ganske lenge nå. Så jeg tenker at BI har et annet innsyn i markedet, og at det kan gi meg bedre muligheter etter jeg er ferdig med studiene. 

Hva synes du om den nye campusen?

- Den er kjempefin. Alt er nytt, og jeg gleder meg veldig mye til å starte her.

Hva ser du mest frem til med tilværelsen som student?

- Miljøet. Og så ser jeg veldig frem til det faglige, og hvor stor del av det man kan bruke videre.

Gutt1

Navn: Øyvind Kalsveen
Studie: Bachelor i Økonomi og administrasjon

Hvorfor valgte du å studere på BI – campus Trondheim?

- Jeg bor her for det første, og så har jeg jobbet i bedrifter som jobber omfattende med å tjene penger, skulle jeg til å si. Rettere sagt driver business. Og så har jeg alltid hatt en interesse for det, men så har jeg studert veldig mye kreative ting. Jeg har lyst på en utdannelse som er omfattende, anerkjent og solid. BI har et veldig godt rykte.

Hva synes du om den nye campusen?

- Den er helt nydelig. Det er jo et kunstverk i seg selv nesten. Jeg har selv studert på Dragvold, og det er en helt annen verden.

Hva ser du mest frem til med tilværelsen som student?

- Det å komme tilbake til å være fulltidsstudent, møte nye forelesere som er veldig engasjerte i sitt fag. Uansett om det er kreative eller administrative fag, er det godt å se folk som er lidenskapelige for det de driver med.

Jente1

Navn: Silje Daaland
Studie: Årsenhet i bedriftsøkonomi

Hvorfor valgte du å studere på BI – campus Trondheim?

- Jeg kjenner noen som har studert her før og de sier at det er veldig bra. Da de søkte så var de veldig bevisste på at det er et veldig godt studentliv her, og at man ble tatt godt vare på. Så jeg har hørt mye positivt om det, da. At du alltid finner noen å være sammen med og kommer inn i det.

Hva synes du om den nye campusen?

- Den er kjempefin! Jeg var borte på den gamle campusen da det var åpen dag, så det er fint, det. At vi har fått vårt eget bygg.

Hva ser du mest frem til med tilværelsen som student?

- Det å prøve noe nytt. Jeg har jo flyttet hjemmefra, og må kanskje være litt mer selvstendig.

Gutt3

Navn: Even Bernhoft
Studie: Årsenhet i bedriftsøkonomi

Hvorfor valgte du å studere på BI – campus Trondheim?

- Først og fremst er det fordi Trondheim fremsto som en veldig bra studentby. Og så har jeg hørt mye bra om BI, da. Den Tripple Crown-akkrediteringen blant annet. Så det var derfor jeg valgte å gå her. Og så ser det fint ut, og.

Hva synes du om den nye campusen?

- Jeg synes den er veldig fin. Det er bra at de har bygget her til jeg kom.

Hva ser du mest frem til med tilværelsen som student?

- Først og fremst så er det jo fadderuken, så jeg gleder meg til det, da. Og så komme inn i rutinene igjen, og studere og få jobb til slutt.

;
Du kan også se alle nyheter her.