-

BI rykker opp på global FT-rangering

15. oktober 2018

BIs Executive MBA-program i samarbeid med School of Management ved Fudan University gjør et nytt byks på ni plasser, og rangeres nå som det 29. beste i verden på den prestisjefylte listen til Financial Times over MBA-programmer.

Det anerkjente programmet fra BI har klatret totalt 25 plasser siden debuten på listen i 2013 på 54.plass. MBA-programmet rangeres høyest blant de nordiske handelshøyskolene, og skårer høyest i verden på karriereutvikling blant deltids-MBA. BI Fudan 20 År– Det er gledelig at vårt langsiktige internasjonale samarbeid fører til sterke resultater på MBA-rangeringen. Høyere utdanning på dette nivået består i økende grad av programsamarbeid mellom to gode skoler, sier rektor Inge Jan Henjesand.

– Dette gjenspeiles i kompetansen studentene får igjen fra våre EMBA-kurs, og gjør dem svært ettertraktet i et arbeidsmarked som blir stadig mer grenseløst, sier han.

BIs partnerskap med School of Management ved Fudan Universitetet var et av de første av sitt slag mellom en vestlig høyere utdanningsinstitusjon og et kinesisk universitet. 

Gjennom 23 år har BI utdannet rundt 2500 ledere som i dag har sentrale stillinger i de største nordiske og internasjonale bedriftene i regionen.

– Kina er en viktig arena for BI. Dette gavner både norske studenter og norsk næringsliv, avslutter Henjesand.FT EMBA Ranking 2018

Fakta:

  • Rangeringen over deltids MBA-programmer er blant annet basert på studentenes karriereutvikling, lønnsutvikling og skolens faglige profil. FT vurderer også andelen internasjonale og kvinnelige studenter og faglige ressurser, i tillegg til internasjonal kursgjennomføring. Forsknings-impact er også en del av denne rangeringen.
  • Handelshøyskolen BI var den første utdanningsinstitusjonen i verden som fikk godkjent en internasjonal MBA i Kina.
  • FT har 9 programrangeringer, og BI deltar i fem av disse: Masters in Management, Masters in Finance, Executive Education - Open, Executive Education -Customised, Executive MBA.
;
Du kan også se alle nyheter her.