-

Re-akkrediteres fra Associations of MBAs (AMBA) for fem nye år

23. november 2018

AMBA-akkrediteringen er en av de tre mest prestisjefylte akkrediteringene en handelshøyskole kan få. Med dette inngår BI i et eksklusivt selskap sammen med noen av verdens ledende handelshøyskoler, også kalt «Triple Crown» skoler.

Exterior Trondheim

Hver akkreditering er et bevis på at Handelshøyskolen BI tilfredsstiller kravene for å være blant de beste handelshøyskolene i verden. Å være en «trippel-akkreditert» handelshøyskole er et viktig kvalitetsstempel som forteller at BI har programmer på linje med de fremste handelshøyskolene i verden. Som institusjon gir akkrediteringene internasjonal anerkjennelse og status blant andre universitet og høyskoler, og akkrediteringene er en viktig døråpner i arbeidet med å etablere verdifulle samarbeid og allianser med andre institusjoner.

Akkrediteringene har betydning for studentene da det er et bevis på at de har en utdanning fra en institusjon som holder svært høy kvalitet. For arbeidsgivere gir det trygghet å vite at kandidatene de rekrutterer har en utdanning fra en av de beste skolene internasjonalt.

-AMBA-akkrediteringen er særdeles viktig i rekrutteringsarbeidet til vår Executive MBA. I den knallharde konkurransen på det internasjonale EMBA-markedet er AMBA og Triple Crown et av vurderingskriteriene som skiller oss ut fra mylderet av tilbud, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

Krevende akkreditering

AACSB akkrediteringen garanterer ifølge AACSB at en skole har "de best kvalifiserte faglige, relevante og utfordrende studieprogrammer og tilbyr utdanning og karriere muligheter som ikke finnes på andre skoler". Akkrediteringen er kjent for et rigid fokus på læringsmål, studieprogrammer og faglige kvalifikasjoner relatert til skolens formål.

Les mer om BIs akkrediteringer på følgende lenke: https://www.bi.no/om-bi/akkreditering-og-rangering/

Lenke til AMBAs-nettsider for mer informasjon: https://www.associationofmbas.com/business-schools/accreditation/accredited-schools/

;
Du kan også se alle nyheter her.