-

Tidligere utenriksminister Hillary Rodham Clinton til BI på kvinnedagen

28. februar 2019

8. mars kommer USAs tidligere utenriksminister, senator og førstedame Hillary Rodham Clinton til Handelshøyskolen BI som hovedtaler under en internasjonal konferanse om kvinners deltakelse i arbeidslivet.

Hillary Rodham Clinton– Dette blir en spennende uke. Nå ser vi fram til å ønske både Clinton og studenter fra hele verden velkommen til BI. Det skal bli interessant å få Clintons perspektiver på likestilling og mangfold som vesentlige drivere for en bærekraftig økonomi, sier rektor ved BI, Inge Jan Henjesand.

Tidligere utenriksminister Clintons foredrag er en del av et større BI-prosjekt, «The Gender Equality Experience», hvor BI har invitert internasjonale studenter fra hele verden til å komme til Oslo for å være med på et spennende og utfordrende ukeprogram knyttet til temaet likestilling.

Interessen fra internasjonale studenter for å delta har vært overveldende. Av 785 søkere er det plukket ut 6 heldige deltakere til en spennende og lærerik ukeprogram der de vil få nye perspektiver og utfordrende oppgaver knyttet til likestilling, økonomi og mangfold.

– Som en internasjonal utdanningsinstitusjon er det viktig for oss å bidra med kunnskap og dialog rundt viktige spørsmål. Dette går rett inn i BIs strategi som både har bærekraft og internasjonalisering som to av våre viktigste pilarer, avslutter Henjesand

Fakta om Hillary Clinton:

  • United States Secretary of State, 2009-2013
  • United States Senator New York, 2001-2009
  • First Lady of the United States, 1993-2001
  • First Lady of Arkansas, 1983-1992

Arrangementet er forbeholdt BIs fulltidsstudenter. Det er derfor ikke mulig å kjøpe billett eller på annen måte sikre seg plass til arrangementet. Konferansen vil bli streamet og du er hjertelig velkommen til å følge oss der. Lenke til dette vil publiseres i BIs kanaler i forkant av konferansen.

Kontaktpersoner:

  • Senior kommunikasjonsrådgiver Henrik Stølen// henrik.stolen@bi.no// 95 27 94 74
  • Kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite // ole.p.syrrist-leite@bi.no // 46 41 06 10.
  • Kommunikasjonsdirektør Yngve Kveine // yngve.kveine@bi.no // 46 41 06 40.
;
Du kan også se alle nyheter her.