-

Vant pris for beste teoretiske paper

14. august 2019

Sammen med medforfattere vant professor Gabriel R.G. Benito prisen FIU/AIB Best Theory Paper Award på årets Academy of International Business-konferanse i København.

- Bent, Lawrence og jeg er virkelig glade for denne prisen. AIB er det viktigste akademiet innen fagfeltet «International Business», og årets konferanse var den største noensinne med 1400 deltakere og 800 konferansebidrag. Da sier det seg selv at det er gjevt å få denne prisen, forteller professor Benito.

Best Theory Paper Award AIB 2019_720.jpg

Årets Academy of International Business (AIB) konferanse gikk av stabelen i København rett før sommerferien med utdeling av de viktigste prisene på avslutningssesjonen den 27. juni. Der ble Benitos paper «Mode Flexibility: What are the Tradeoffs and How to Deal with Them?» utropt til vinner av «FIU/AIB Best Theory Paper Award». Artikkelen er skrevet sammen med Bent Petersen (CBS) og Lawrence Welch (Melbourne Business School.

- Det er lange linjer i forskningssamarbeidet med Bent og Lawrence. Vi har skrevet sammen siden 1990-tallet om den økonomiske organiseringen av internasjonale aktiviteter, og vekslet mellom teoretisk og empirisk forskning. Det aktuelle bidraget er teoretisk, men også klart rettet mot praktisk anvendelse. Vi abonnerer på ideen at «intet er mer praktisk enn god teori», fortsetter Benito.

Prisen som sponses av Florida International University, blir gitt til det beste teoretiske konferansebidraget på AIB konferansen. Juryen besto i år av P.J. Buckley (University of Leeds), J. Li (Hong Kong University of Science and Technology) og S. Kundu (Florida International University).

;
Du kan også se alle nyheter her.