-

Best på BI, best på banen!

25. oktober 2019

Jostein Ekeland har klart noe få klarer! Samtidig med en hektiske hverdag med trening og kamper i toppdivisjonen for Viking, graduerte han i går fra Handelshøyskolen BI – campus Stavanger med høyeste karaktersnitt for sitt kull. Vi er stolte av å presentere han som årets beste student på BI - campus Stavanger.

24. oktober ble årets avgangsstudenter ved campus Stavanger feiret med en høytidelig gradueringsseremoni. Under seremonien ble årets beste bachelor-studenter kåret.

Jostein Ekeland.jpg

Jostein Ekeland fullførte sin bachelorgrad i Markedsføringsledelse våren 2019. I tillegg til å være en læringssulten og tilstedeværende student valgte han også Internship hos Schibsted som del av sin utdannelse. Det var derfor med stor glede Børge Aanestad, Direktør for regionalt salg ved Schibsted, først fikk utdele prisen til årets beste markedsføringsstudent - Jostein Ekeland.

"Det er ikke en overraskelse at Jostein utmerker seg som beste student. Han gjorde et veldig godt inntrykk i sitt internship hos oss i Schibsted, og vi kjenner han som en veldig målbevisst kar som vi heier på!"

Spenningen var stor når årets beste student på avgangskullet videre skulle kåret. Med sine eksepsjonelle resultater, så var det imidlertid ingen som kunne slå karaktersnittet til Jostein Ekeland! Prisen ble utdelt av Ragnhild Wiik, direktør ved Handelshøyskolen BI, med gratulasjoner fra Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

- Jeg ønsker å gratulere Jostein med utmerkelsen for beste karaktersnitt ved Handelshøyskolen BI Stavanger. Bak de strålende resultatene ligger viljestyrke og utholdenhet, sier Ragnhild Wiik.

Den hektiske hverdagen fortsetter for Jostein, når Viking møter Ranheim i semifinalen førstkommende onsdag på hjemmebane. Som stolt samarbeidspartner ønsker vi Jostein og Viking lykke til! Heia Viking!

;
Du kan også se alle nyheter her.