-

Markerte tre år med hard innsats

20. desember 2019

Et av årets høydepunkter for mange studenter var gradueringen i oktober da over 600 bachelorstudenter mottok sitt vitnemål ved Handelshøyskolen BI i Oslo, en høytidelig markering på at mye hardt arbeid har gitt resultater.

De beste studentene på hvert bachelorprogram ble kåret, og ble premiert med et stipend på 20.000 kroner hver. Stipendet skal både applaudere hard innsats og være en motivasjon på veien videre.

-Å graduere studentene våre med tre eller fem års innsats er noe av det hyggeligste jeg får gjøre som rektor. Det er inspirerende å se studenter som strekker seg langt og legger ned solid innsats i løpet av årene de tilbringer på BI. De er gode forbilder og jeg ønsker hver og enkelt av dem lykke til videre med både studier og arbeid, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.

Den beste av de beste

Til topps gikk 23 åringen Eirik Köpp fra Kristiansand. De siste tre årene har han balansert Bachelor i Økonomi og Ledelse med håndball på eliteserienivå om hverandre.

Bachelor Graduation Oslo 2019

-Målet var aldri å bli best, men jeg har alltid vært interessert i økonomi. Da jeg gikk på videregående fikk jeg ikke muligheten til å ta økonomifag, så da jeg begynte på BI følte jeg at jeg lå bak alle andre. Derfor la jeg ned masse innsats for å kunne stille likt som klassekameratene, forteller Köpp.

Han forklarer at han satt av 35 timer i uka som skulle brukes til å studere. For å få en god forståelse av fagene gjorde han også mer arbeid enn det foreleseren la opp til.

-Etter det første studieåret fikk jeg så gode karakterer at jeg tenkte at jeg ikke kan falle nedover. Det endte opp med en konkurranse med meg selv, der jeg skulle beholde det gode karaktersnittet mitt, legger han til og ler.

Köpp forteller at han kan se tilbake på studietiden på BI med et smil og er fornøyd med hvordan BI har hjulpet han gjennom studiene. Det gjør at han ser positivt på fremtiden.

-Akkurat nå jobber jeg i EY og er veldig fornøyd med det. Det er et godt arbeidsmiljø. I fremtiden skal man ikke se bort ifra at jeg kommer tilbake til BI for å ta en mastergrad. Jeg har hatt en fin studietid på BI, avslutter han.

Beste studenter ved BI campus Oslos bachelorprogrammer:

Bachelor Graduation Oslo 2019

 • Eirik Köpp - Bachelor i Økonomi og ledelse
 • Joakim Johnsen Pettersen - Bachelor  i Finans
 • Johanne Wictorsen Kola - Bachelor i Økonomi og Administrasjon
 • Marko Radman - Bachelor in Business Administration
 • Helene Broch Kvernaas - Bachelor i Markedsføringsledelse
 • Jeanett Gjeruldsen - Bachelor i Økonomi og Forretningsjus
 • Inga Trengereid Kaarø - Bachelor of Creative Industries Management
 • Mari Tømt Carlsen - Bachelor i Kommunikasjonsledelse
 • Tuva Gundersen - Bachelor i Regnskap og Revisjon
 • Pernille Ekrem Stenberg - Bachelor i Retail Management
 • Anniken Graav - Bachelor i Internasjonal Markedsføring
 • Daniel Hontvedt Carlsen - Bachelor i Entreprenørskap og økonomi
 • Lilli-Ann Limbach Tronshaug - Bachelor i Eiendomsmegling
   

 

;
Du kan også se alle nyheter her.