-

Ny programdirektør for Helseledelse

13. desember 2019

Førsteamanuensis Bjørn Erik Mørk er utnevnt som programdirektør for Helseledelse ved Handelshøyskolen BI.

Helseledelsesprogrammet har vært en stor suksess. Programmet har fått oppmerksomhet fra blant annet Helseminister Bent Høie og Statsminister Erna Solberg. Internasjonalt har programmet fått annerkjennelse fra European Foundation for Management Development (EFMD).

Programmet har hatt en stadig økende søkermasse siden oppstarten for fem år siden, og over 200 ledere fra primærhelsetjenesten deltar nå på studiet ved BIs campuser i Oslo og Bergen.

Bjørn Erik Mørk

BI er stolte av å kunne utnevne Bjørn Erik Mørk som ny programdirektør for Helseledelse. Mørk har de siste to årene samarbeidet Thomas Hoholm som ledere for programmet, og har jobbet med forskning innen helsesektoren siden 2000.

- Jeg takker for tilliten, og gleder meg til å gå inn i min nye rolle. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med mange dyktige og engasjerte faglige og administrative ansatte ved BI. Gjennom flere år har BI levert relevante og innovative forskningsbaserte kurs og programmer til det beste for helsesektoren, og disse tilbudene skal vi videreutvikle ytterligere fremover, sier Bjørn Erik Mørk.

Det er en økende etterspørsel etter helseledelsesprogram fra helsesektoren og BI vil øke satsningen på sektoren. Målet er å levere program og løsninger som kan være med på å hjelpe samfunnet i jakten på et stadig bedre helsevesen.

;
Du kan også se alle nyheter her.