-
<--
Studier

En utrolig lærerik reise

I høst tilbragte jeg mitt 5. semester på markedsføringsledelse hos virksomheten Klipp og Lim. Et kreativt byrå som jobber med film, foto, grafisk design, strategi, og kommunikasjonsplanlegging.

Skrevet av: Alexander Tinnen

I høst tilbrakte jeg mitt femte semester på markedsføringsledelse hos virksomheten Klipp og Lim. Et kreativt byrå som jobber med film, foto, grafisk design, strategi, og kommunikasjonsplanlegging.

Dette var en utrolig lærerik reise hvor jeg fikk erfare veldig mye. Motivasjonen min for å velge Internship var et ønske om å praktisere de kunnskapene jeg hadde lært på skolen. Å velge internship så jeg på som en unik mulighet til å bygge nettverk, samt skaffe meg erfaring innen næringslivet.

Studenttilværelsen kan ofte bli veldig akademisk og teoretisk, man glemmer fort relevansen, og ser ikke koblingene til næringslivet. Internship har sørget for at jeg aktivt og strategisk har kunnet jobbe med markedsføring og kommunikasjon.

Det har gitt meg ”skills” på områder innen videomarkedsføring, analyseprogrammer, samt det å jobbe strategisk med sosiale medier. Dette er områder man ikke lærer gjennom pensumbøkene og forelesningene.

Internship har åpnet for utrolig mange muligheter for min del. Det har gjort meg rustet til å gå ut i min første jobb. I tillegg ført til et nettverk jeg kan nyte av lenge. Internship er det smarteste valget jeg har tatt i løpet av min studietid ved Handelshøyskolen BI.