-
<--
Studier

Lyst å jobbe hvor som helst i verden?

En bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse vil gi deg uendelige karrieremuligheter, i alle virksomheter, også internasjonalt. Er du interessert i mennesker og psykologi, men har samtidig en business-mind? Da er denne linjen perfekt for deg! Denne utdanningen vil gi deg bred kompetanse fra strategi og økonomi til personalledelse. Vi tok en prat med en av studentene våre for å høre hva hun hadde å si om denne linjen.

Hva er det beste med studieretningen din?

- Kombinasjonen studiet har av psykologi- og ledelsesfag syntes jeg er det beste. Vi lærer om alt fra hvordan mennesker fungerer, til hvordan vi skal være en best mulig leder. Ikke minst hvordan vi økonomisk skal lede en bedrift.

- Som studenter på BI får også en unik mulighet til å velge å ta et internship eller dra på utveksling.

Hva er favorittfaget ditt? Har du valgt valgfag?

- Favorittfagene mine er «psykologi, organisasjon ledelse» og «bedriftsøkonomi og finans». Begge fagene har gitt meg utrolig mye, og er veldig relevante i yrker innenfor HR og ledelse.

- Jeg valgte «forretningsjus» som et valgfag. Her lærer vi om praktiske og juridiske problemstillinger som vi kan møte på senere i arbeidslivet.

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?

- Etter studiet kan jeg gjerne tenke meg å jobbe med rekruttering og ledelse i et internasjonalt selskap.

Har du noen tips til studenter som vurderer å starte på denne bacheloren?

- Noe som hjalp meg mye da jeg var usikker på hvilken studieretning var å snakke med en studieveileder på BI. Hun ga meg en god oversikt over hva som skulle til i de ulike fagene. I tillegg til hvilke karrieremuligheter jeg får videre.

- Om du syntes noen av fagene er utfordrende – ta kontakt med foreleserne og dann deg gode kollokviegrupper.