-

Hva kan jeg bli?

Head of sales hos ReData

Henriette Einevoll Husby

Stilling: Head of sales

Arbeidsgiver: ReData

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

3 innledende spørsmål

  • Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben min er at jeg som Head of Sales får ansvar for å bygge opp salgsavdelingen og forme min egen hverdag. Jeg elsker også å snakke med nye mennesker, det får jeg muligheten til som selger. Jeg liker også å bli kjent med mennesker som er kommet langt i karrieren eller som har bygget opp sitt eget selskap og lære av dem.

  • Hva er det mest utfordrende med jobben din?

Som selger er det utfordrende å nå ut til nye potensielle kunder, man må stole på prosessen og møte opp hver dag. Som gründer av min egen podcast Businesstalk with Henriette hvor jeg intervjuer kvinnelige gründere, kreves det mye jobb fra min side men jeg må bare være tro mot meg selv og alltid jobbe mot målene mine.

  • Hva har du lært gjennom å studere på BI som du bruker i jobben din?

Det kan være spesifikt eller generelt, en eller flere eksempler. Jeg bruker mye av de sosiale egenskapene som jeg bygget opp på BI. Jeg var med i alle mulige verv som INSPIRE, Fadderullan og Fagutvalget. Ved å gripe mulighetene og bli med på nye ting og nye prosjekter utviklet jeg meg på en helt annen måte enn hvis jeg bare hadde sittet i forelesningsrommet. Jeg synes BI gir de riktige mulighetene til å vokse som menneske, det er bare opp til studentene selv å gripe dem. I dag er jeg også coach til unge ambisiøse mennesker som vil nå langt i livet. Mye av det jeg forteller dem er at man er selv i førersetet av sitt eget liv og det handler om å bare starte et sted. Veien blir til mens du går!

Bachelor i Eiendomsmegling, jus og økonomi