-

Hva kan jeg bli?

Content Manager hos Nordic Unmanned

Jon Christian Harestad

Stilling: Content Manager

Arbeidsgiver: Nordic Unmanned

Bachelor i International Management

3 innledende spørsmål

  • Hvorfor syntes du det var spennende å lære om international management?

Jeg syntes det var interessant med International Management fordi jeg har alltid vært fascinert med globale merkevarer, og hvordan de tilpasser budskapet til sine gitte målgrupper.

Det internasjonale aspektet ved studiet interesserte meg, og jeg fikk et innblikk i hvordan budskap ble bygget opp basert på hvem man kommuniserte til, og ikke alltid nødvendigvis hva man kommuniserte om.

I arbeidslivet har jeg fått bruke det jeg lærte på BI, og fått satt teori inn i praksis.

  • Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben er at vi i Nordic Unmanned er en industrileder i en relativt ny bransje. Vi gjør ting som aldri har blitt gjort før, og kunder, partnere og myndigheter ser til oss etter inspirasjon og råd.

Jeg får muligheten til å dokumentere alle de kjekke prosjektene vi gjør. Jeg får være med å bestemme budskap, vinkling, kommunikasjonsmåte og andre faktorer, når vi kommuniserer til markedet.

Med en blanding stå på vilje og stor tillit fra min arbeidsgiver, så har jeg lært utrolig mye i mine snaue 3 år hos Nordic Unmanned.

  • Hva er det mest utfordrende med jobben din?

Det mest utfordrende jobben er å håndtere det stresset som kommer med eventyret Nordic Unmanned, som er en scale-up bedrift i stor vekst.

Dette betyr at man har flere baller i lufta, og at man må håndtere en hverdag som kan oppleves som stressende.

Men hvis man setter seg et mål om hvor man har lyst å være etter utfordringene er passert, blir tvert utfordringene taklet med en større mengde motivasjon.

Bachelor i International Management