Studere ved BI

Støtte og motivasjon

Her finner du de forskjellige tilbudene som er tilgjengelige for deg som student på BI, innen studiemestring, eksamen, og mer.

Studiemestring

Vi vil at du skal lykkes! Det å mestre studiene er ingen quick fix. Vi vet hva som skal til og ønsker å legge til rette for at du kan få mest mulig ut av studietiden.

Overgangen fra å være elev til å bli student kan være utfordrende. BI har et stort og profesjonelt støtteapparat som er der for at du skal trives best mulig, mestre dine studier og nå målene dine.

Den mest krevende perioden i studietiden er det første studieåret. Og nettopp derfor satser vi mest på førsteklasseopplevelsen. Du vil merke det når du kommer hit.

Studer smart

}
 • Studieteknikk

  For å  kunne mestre studiene er det viktig å lære å lære. Vi hjelper deg med tips og triks!

 • Faglig tilbud

  Hva lurer du på? Vi støtter deg så godt vi kan i fagene. Ved hjelp av dyktige studentveiledere kan du få svar på det du lurer på. 

 • Akademiske kurs

  Vi vil hjelpe deg! På studiet kommer du til å trenge både Excel og kalkulator-ferdigheter. Derfor arrangerer vi kurs i nettopp dette.

 • Studiemestring

  Vi vil at du skal lykkes! Overgangen til studentlivet kan være utfordrende. Vi hjelper deg til å bli en god student!

Støtte og motivasjon

}
 • Studieveiledning

  Ønsker du hjelp med et av kursene dine? Eller lurer du på hvordan du skal skrive en oppgave? Vi tilbyr drop-in fafveiledning og skrivehjelp hver uke. Du kan også chatte med oss.

 • Rådgivning og studiemestring

   Vi kan hjelpe deg med alt fra konsentrasjonsvansker, motivajson, eksamensangst og liknende, i tillegg til praktiske utfordringer i tilknytning til graviditet, sykdom og nedsatt funksjonsevne. 

 • Studentprest

  Studentpresten på campus Oslo er en god samtalepartner og sparringpartner. Studentpresten har taushetsplikt. Ta kontakt på studentprest@bi.no eller book en time på Studentservicesenteret i U1.

Muligheter

}
 • Internship

  Få praktisk arbeidserfaring mens du studerer! Det er gull verd når du senere skal søke på relevante stillinger. Utforsk dine muligheter.

 • Utveksling

  Mange studier på BI tilbyr studieopphold i utlandet. Velg mellom våre partnerskoler i 45 land! Les mer om utveksling.

Biblioteket

Finn pensumbøker, faglitteratur, skjønnlitteratur og masse annet nyttig. Bi har et av Europas mest moderne forsknings- og studiebibliotek.