-
Studiestart

Studiestart campus Oslo

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, finne din klasse på Facebook, og hvordan du kan finne studentbolig i Oslo.

Kjære nye studenter!

Studiestart er et av årets høydepunkt på BI, og med et solid akademisk og sosialt program skal vi sørge for at du får en god start her ved BI!

Sosial integrering er et av våre fokusområder, og sammen med Fadderullan skal vi legge til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter.

I år starter arrangementene mandag 12.august. Forelesningene starter fra mandag 19. august. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til campus!

Programmet for studiestartuken publiseres på studentportalen i begynnelsen av august.

Hold deg oppdatert på studentportalen 

Studentportalen er nettsiden til studentene på BI. Der finner du finner informasjon om kurs og eksamener, timeplan, aktivitetskalender, karakterer, tips og triks til studiehverdagen og veiledning. I tillegg til mye annet som angår studiene dine.

Du logger inn på studentportalen ved å gå inn på portal.bi.no. Du skriver inn ditt brukernavn og passord. Brukernavnet er ditt S-nummer + @bi.no, f.eks s1234567@bi.no.  

  • Detaljert tidsplan med spesifikke tider og steder gjeldene for ditt studieprogram for fadderuken. Dette finner du på studentportalen august. 

For deg som skal ta Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Data Science for Business. Sjekk den engelske siden.

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å finne din timeplan.

Studere ved BI

Studieliv campus Oslo

Utforsk studielivet på campus Oslo, fasilitetene, og oppdater deg på nyheter og arrangementer.