Studiestart

Studiestart campus Oslo

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, finne din klasse på Facebook, og hvordan du kan finne studentbolig i Oslo.

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Oslo. Studiestart er et av årets høydepunkter på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper vil gjøre starten på din studietilværelse til en minnerik uke, hvor du blir kjent med mange nye mennesker og får en fin start som student! Denne siden vil oppdateres jevnlig med mer detaljert program frem mot studiestart. Det er også med forbehold om endringer.

Pre-Program:

I begynnelsen av august vil du bli invitert til å se et sett med korte videoer som vil hjelpe deg med å forberede deg til din tid på BI.

Program:

Mandag 10. august:

  • Immatrikuleringsseremoni
  • Bli kjent med din faddergruppe
  • Academic Hour (Møt din Associate Dean)

Tirsdag 11. august til torsdag 13. august*:

  • Rebusløp
  • Fadderullan
  • Linjedag

* Tidspunktene for hver aktivitet vil være avhengig av studieprogram du følger. Du vil motta detaljert informasjon rundt Studiestartprogrammet i begynnelsen av august.

For deg som skal ta Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Business Analytics, sjekk den engelske siden 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!