Studiestart

Studiestart campus Oslo

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, finne din klasse på Facebook, og hvordan du kan finne studentbolig i Oslo.

Hver høst starter mer enn 3000 nye studenter ved campus Oslo, og cirka 2000 av disse starter på bachelorstudier. Vi ønsker deg velkommen!

Denne siden gir deg en oversikt over hva du kan se hva se frem til ved å starte på BI.

Studiestart består av tre deler:

  • Social Day
  • Academic Day
  • Fadderrullan

Bla deg nedover for å lese mer om hver del!

Social Day - 13. august

Social Day er første skoledag på BI. Her inviteres alle studenter til immatrikulering hvor du får hilse på rektor og kort om hva tiden som student vil bringe for deg og medstudentene dine. Som ny student er ofte byggene store og det kan være lett å gå seg bort. Du vil få en omvisning på bygget slik at du kjenner til de sentrale delene som er viktig for deg som student.

Etter immatrikulering samles klassene i egne klasserom der det blir aktiviteter for å bli kjent med medstudentene sine. Ta derfor gjerne med enkle skrivesaker.

Første møte med BI

Linjeforeningen og andre representanter fra studentforeningen vil være en sentral del av ditt første møte med BI. De jobber frivillig for å bidra til at denne dagen skal bli en god start på studietiden for deg.

Bachelor of Business Administration (BBA)

For deg som skal ta BBA-studiet, sjekk den engelske siden og kalenderen din på studieportalen.

Academic Day - 14.august

Som bachelorstudent står du mye mer ansvarlig for egen læring enn det du gjorde tidligere. Ingen lærere er der for å følge opp at du jobber på egenhånd eller at du forbereder deg til forelesningene. For mange blir friheten så stor at man glemmer å være student. Det er jo så mye mer fristende å stikke på kino, fest eller på tur til København. Som alle gode fester er det gøy der og da, men det slår deg gjerne hardt i bakhodet dagen etter. I dette tilfelle vil det gjøre det når eksamen nærmer seg.

Academic Day vil introdusere deg for noen triks som kan være nyttig innledningsvis i studenttilværelsen. Her vil du få vite mer om hvordan timeplanen er bygget opp, hvordan kursene gjennomføres og hvordan du kan forberede deg best mulig opp mot eksamen. Innlogging til studentportalen vil bli tilsendt allerede når du har akseptert studieplassen din, så et tips kan være å gjøre seg kjent med den. Enkle skrivesaker og evt. en kalenderbok (for oss som enda ikke har gjort den digital) kan være en fordel denne dagen.

 

FADDERULLAN

Fadderullan er fadderuken ved Handelshøyskolen BI, og arrangeres i tett samarbeid med BISO. Dette er Norges største studentdrevne prosjekt, med over 4000 deltakere bare i Oslo. Styret og ambassadørene i Fadderullan jobber frivillig et helt år med å planlegge en uforglemmelig studiestart for deg.

 

Programmet for Fadderullan 2019

Onsdag 14. august 🎆
14:00 - Riverside @ Akerselva
19:00 - Fadderullan X Tårnet dag 1

Torsdag 15. august 🏝️
19:00 - Fadderullan X Tårnet dag 2
                 | åpent for alle studenter i Oslo |

Fredag 16. august 🗺️
14:00 - Rebusløp
19:00 - Linjedag

Lørdag 17. august 😂
13:00 - Latter @ Finn Øyen
15:00 - SBIO lunsj
16:00 - Filmkveld @ Finn Øyen

Søndag 18. august ⛵️
16:00 - Sail

Mandag 19. august 💃
18:00 - Clubhunt
    @La Boucherie, ID: 18
    @KJ10, ID: 18
    @Heidis, ID: 18
    @Sirkus, ID: 18
22:00 - Afterparty @ Nox, ID: 18

Tirsdag 20. august🎤
20:00 - Dørene åpner @ Sentrum Scene

📱Følg oss på sosiale medier:
Instagram: fadderullanbi
Snapchat: fadderullanbi

Studentslippet - 24. august

På lørdagen slippes studentene løs i Oslo!

Studentslippet er en «bli-kjent-med-byen-dag» hvor vi inviterer deg som er ny student til å besøke kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo. Du kan delta sammen med faddergruppen din, med venner eller på egenhånd.

Følg med på studentslippet.no for oppdatert informasjon.

Studentslippet starter i St. Olavs gate 32, mellom kl 10.00 og 15.00.

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt. 

Se din timeplan

 

Når du blir tatt opp som student får du ny innlogginsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å se din timeplan for høsten!

Campus Oslo

Bolig

Les mer om hva slags bolig du kan søke som student ved BI - campus Oslo.

Studere ved BI

Studieliv campus Oslo

Utforsk studielivet på campus Oslo, fasilitetene, og oppdater deg på nyheter og arrangementer.