Studiestart

Studiestart campus Oslo

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, finne din klasse på Facebook, og hvordan du kan finne studentbolig i Oslo.

Alle førsteårsstudenter skal ha mottatt brukernavn og passord til new@BI via sms. Har du ikke mottatt meld fra til BI via kontaktskjema i høyre hjørne. 

Finn oppdatert info om  ukens program og aktiviteter inne i appen eller ved å besøke Studentportalen. For å logge inn på Studentportalen bruk tilsendt s-nummer. 

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Oslo. Studiestart er et av årets høydepunkter på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper vil gjøre starten på din studietilværelse til en minnerik uke, hvor du blir kjent med mange nye mennesker og får en fin start som student! Denne siden vil oppdateres jevnlig med mer detaljert program frem mot studiestart. Det er også med forbehold om endringer.

Program:

Mandag 10. august:

  • Immatrikuleringsseremoni kl 10 (streames online. Mer informasjon i appen new@BI)
  • Bli kjent med din faddergruppe
  • Academic Hour (Møt din Associate Dean)

Tirsdag 11. august til fredag 14. august:

I lys av studentorganisasjonen BISOs beslutning om å avlyse alle sosiale arrangementer i regi av Fadderullan, tilbyr BI et alternativt opplegg rett utenfor inngangen til campus der du kan treffe medstudenter, grille og bli bedre kjent. Stikk gjerne innom mellom 9.30-15.30 både onsdag 12. august, torsdag 13. august og fredag 14. august.

Detaljert informasjon om programmet for Studiestart er nå tilgjengelig i appen new@BI. Her kan du også se informative videoer om studentlivet på BI og kommunisere med dine medstudenter.

 

For deg som skal ta Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Business Analytics, sjekk den engelske siden 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!