Studiestart

Studiestart campus Oslo

Her kan du lese litt om hva som skjer de første dagene på BI, finne din klasse på Facebook, og hvordan du kan finne studentbolig i Oslo.

Kjære nye studenter!

Studiestart går av stabelen fra mandag 16. august.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til campus. Med et solid akademisk og sosialt program skal vi sørge for at du får en god start her ved BI! Sosial integrering er et av våre fokusområder, og sammen med Fadderullan tilrettelegger vi for at du kan bli bedre kjent med dine medstudenter, i henhold til gjeldende smittevernregler.    

Hold deg oppdatert på studentportalen 

Studentportalen er nettsiden til studentene på BI hvor du finner informasjon om dine kurs og eksamener, timeplan, aktivitetskalender, karakterer, tips og triks til studiehverdagen, veiledning og mye annet som angår studiene dine.

Du logger inn på studentportalen ved å gå inn på portal.bi.no, og skriver inn ditt brukernavn og passord. Brukernavnet er ditt S-nummer + @bi.no, f.eks s1234567@bi.no.  

  • Detaljert tidsplan med spesifikke tider og steder gjeldene for ditt studieprogram for fadderuken finner du på studentportalen i begynnelsen av august. 

Forprogram:

Tidlig i august vil du også motta informasjon som forbereder deg til studietiden her på BI.

Studiestart: Mandag 16. august - fredag 20. august (uke 33)

Undervisningen starter opp i uke 34.  

Denne siden vil oppdateres jevnlig med flere detaljer frem mot studiestart. BI tar forbehold om endringer.  

For deg som skal ta Bachelor of Business Administration (BBA) eller Bachelor of Business Analytics, sjekk den engelske siden 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!