-
Studiestart

Studiestart campus Stavanger

Her vil du finne informasjon om hva som skjer i løpet av studiestart ved BI - campus Stavanger.

Kjære nye studenter!

Studiestart er et av årets høydepunkt på BI, og med et solid akademisk og sosialt program skal vi sørge for at du får en god start her ved BI!

Sosial integrering er et av våre fokusområder, og sammen med Fadderullan skal vi legge til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter.

I år starter arrangementene i uke 33. Første forelesningsdag starter i uke 34. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til campus!

Et mer detaljert program for studiestart kan du finne på studentportalen i begynnelsen av august. Vi tar forbehold om endringer. 

Viktig informasjon til deg som student

  • Pensumlister finner du under mine kurs i studentportalen
  • Timeplanen finner du på forsiden når du er logget inn på studentportalen
  • Min faktura finner du til venstre i globalmenyen i studentportalen

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å finne din timeplan.

Studere ved BI

Studieliv Campus Stavanger

Campus Stavanger er en del av Byfjordparken ved innseilingen til Stavanger. Byfjordparken ligger kun to kilometer fra sentrum med gang- og sykkelvei langs hele strekningen.