Studiestart

Studiestart campus Stavanger

Her vil du finne informasjon om hva som skjer i løpet av studiestart ved BI - campus Stavanger.

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Stavanger. Studiestart er et av årets høydepunkt på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper vil gjøre starten på din studietilværelse til en minnerik uke, hvor du blir kjent med mange nye mennesker og får en fin start som student! Denne siden vil oppdateres jevnlig med mer detaljert program frem mot studiestart. Det er også med forbehold om endringer.

Program:

Mandag 3.august:

Vi inviterer til studiestart webinar hvor du kan få svar på det du lurer på om Studiestart og Fadderullan – fadderuken på BI.

Fredag 7.august:

Du får SMS med informasjon om din faddergruppe og kontaktinformasjon til dine faddere.

Søndag 9.august:

Du møter din faddergruppe digitalt. Vi oppretter digitale møteplasser hvor dine faddere og de andre nye studentene i din gruppe møtes. Her har dere mulighet til å bli litt kjent før dere møtes fysisk mandag 10.august.

Mandag 10.august:

Kl. 10.00 – Offisiell Immatrikuleringsseremoni for nye studenter ved alle campuser. Dette vil foregå digitalt og dere vil alle motta invitasjon til dette.

 

Fra mandag til onsdag skal alle grupper gjennomføre ulike fysiske aktiviteter på campus. Du vil være sammen med din faddergruppe på alle aktiviteter. På grunn av smittevernregler vil det være ulike tidspunkt for de ulike gruppene. Dette vil vi komme tilbake til. De ulike aktivitetene er:

  • Velkommen til campus Stavanger
  • Bli kjent med forelesere og studiet ditt
  • Aktivitetsdag
  • BISO day – studentforeningen presenterer sine tilbud for deg som student

Torsdag 13.august – Velkommen til nye 2. og 3.årsstudenter:

Vi inviterer til lunsj for nye studenter som søker seg inn på 2. eller 3. studieår. Invitasjon sendes ut nærmere studiestart.

Onsdag 12.august – lørdag 15.august:

Fadderullan! Disse dagene vil Fadderullan Stavanger lage et sosialt og morsomt program for dere. Mer informasjon om dette kommer.

Mandag 17.august:

Undervisningsstart

 

Viktig informasjon til deg som student

  • Pensumlister finner du under mine kurs i studentportalen
  • Timeplanen finner du på forsiden når du er logget inn på studentportalen
  • Min faktura finner du til venstre i globalmenyen i studentportalen

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!