Studiestart

Studiestart campus Stavanger

Her vil du finne informasjon om hva som skjer i løpet av studiestart ved BI - campus Stavanger.

Alle førsteårsstudenter skal ha mottatt brukernavn og passord til new@BI via sms. Har du ikke mottatt meld fra til BI via kontaktskjema i høyre hjørne. 

Finn oppdatert info om  ukens program og aktiviteter inne i appen eller ved å besøke Studentportalen. For å logge inn på Studentportalen bruk tilsendt s-nummer. 

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Stavanger. Studiestart er et av årets høydepunkt på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper gjør starten på din studietilværelse til en minnerik uke, og vårt mål er at du skal bli kjent med mange nye mennesker og få en fin start som student!

Program:

Fredag 7.august - søndag 9. august:

Du får informasjon om din faddergruppe. Dialog med din faddergruppe vil gå gjennom studiestart appen new@BI. Påloggingsinformasjon til appen vil du motta på SMS.

Søndag 9.august:

Du møter din faddergruppe digitalt. Vi oppretter digitale møteplasser hvor dine faddere og de andre nye studentene i din gruppe møtes. Her har dere mulighet til å bli litt kjent før dere møtes fysisk mandag 10. eller tirsdag 11.august.

Mandag 10.august – Digital Immatrikuleringsseremoni:

Kl. 10.00 – Offisiell Immatrikuleringsseremoni for nye studenter ved alle BI-campuser. Dette vil foregå digitalt gjennom studiestart appen new@BI.

Mandag 10.august og tirsdag 11.august - Velkommen til campus Stavanger

Etter offisiell immatrikuleringsseremoni skal alle nye studenter møte for ulike aktiviteter på campus mandag eller tirsdag. Du vil være sammen med din faddergruppe på alle aktiviteter. Fysisk velkomst på campus vil gjennomføres tre ganger for å opprettholde smitterestriksjoner, der seks av faddergruppene møter til hver gjennomføring. Hvilken gruppe du tilhører vil du motta informasjon om i forkant av studiestart.

Tre gjennomføringer av fysisk velkomst på campus:

  • Gruppe 1 (seks faddergrupper): mandag 12:30 – 17:00
  • Gruppe 2 (seks faddergrupper): tirsdag 09:00 – 13:30
  • Gruppe 3 (seks faddergrupper): tirsdag 12:30 – 17:00

På campus vil du møte til en felles velkomstseremoni, faglig sesjon med medstudenter og foreleser, sosiale aktiviteter, samt matservering.  

BISO day - Onsdag 12.august

Denne dagen vil studentforeningen BISO presentere sine tilbud til deg som student. Bli bedre kjent med de ulike linjeforeningene og dine muligheter for å engasjere deg ila studietiden. Det er også denne dagen matservering.

Det vil være tre gjennomføringer for å opprettholde smitterestriksjonene og du vil tilhøre den samme gruppen som for den fysiske velkomsten man/tir.

  • Gruppe 1 (seks faddergrupper) 09:00 – 11:00
  • Gruppe 2 (seks faddergrupper) 11:00 – 13:00
  • Gruppe 3 (seks faddergrupper) 13:00 – 15:00

Fadderullan står med stand under BISO dagen og tar imot betaling, samt deler ut t-skjorter til fadderbarna. Dette er den offisielle påmeldingen for å delta på Fadderullan.

 

Fadderullan - Onsdag 12.august fra kl. 15:00 – søndag 16.august

Fadderullan! Disse dagene har Fadderullan Stavanger lage et sosialt og minnerikt program.

 

Program for fadderuken finner du på Fadderullan sin Facebook-side og Instagram:

Facebook: https://www.facebook.com/fadderullanstavanger/?ref=br_rs

Instagram: https://www.instagram.com/fadderullan_stavanger/

Torsdag 13.august – Velkommen til nye 2. og 3.årsstudenter

Vi inviterer til lunsj for nye studenter som søker seg inn på 2. eller 3. studieår. Invitasjon sendes ut nærmere studiestart.

Mandag 17.august

Undervisningsstart

 

Viktig informasjon til deg som student

  • Pensumlister finner du under mine kurs i studentportalen
  • Timeplanen finner du på forsiden når du er logget inn på studentportalen
  • Min faktura finner du til venstre i globalmenyen i studentportalen

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!