Studiestart

Studiestart campus Stavanger

Her vil du finne informasjon om hva som skjer i løpet av studiestart ved BI - campus Stavanger.

Velkommen til studiestart!

Hver høst starter nærmere 300 nye studenter ved Handelshøyskolen BI – campus Stavanger. Denne siden gir en oversikt over hva du kan se frem til ved å starte på BI.

Studiestart består av tre deler:

  • Social Day
  • Adacemic Day
  • Fadderullan

Bla nedover for å lese mer!

Social day

Mandag 13. august

Første skoledag på BI heter Social Day, og her skal du bli kjent med dine medstudenter samt viktige enheter på BI. Denne dagen vil du motta immatrikuleringsbevis og lunsj blir servert.

Det er ikke noen dresskode, men kle deg komfortabelt, slik at du lett kan bli med på omvising og andre aktiviteter for å bli kjent med dine medstudenter og din nye studiehverdag.

Bli kjent med klassen din

Etter immatrikuleringen får du møte representanter fra studentforeningen, linjeforeningen og studieadministrasjonen. De ønsker å bidra til at denne dagen skal bli en god start på studietiden for alle studentene. Videre blir klassen delt opp i mindre grupper for å få en omvisning på bygget samt sosialisere seg med medstudenter.

Academic Day

Tirsdag 14. august

Som student er det viktig å sette seg gode mål som skal hjelpe deg med å nå ambisjonene dine. Dette skal vi hjelpe deg med på den faglige integreringsdagen.

Du vil denne dagen få mulighet til å bli bedre kjent med studiehverdagen, studiet ditt og foreleserne ved campus Stavanger.

Fadderullan

Tirsdag 14. august - lørdag 18. august

Fadderullan er navnet på fadderuken ved Handelshøyskolen BI. Arrangementet planlegges av studentene i Studentforeningen BIS.

Se en hilsen fra faddersjef Mahdi Alizadeh her:

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi lager egne Facebook-grupper til hver studieretning. Her kan du treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

 

Når du blir tatt opp som student får du ny innlogginsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å se din timeplan for høsten!

 

Studieliv

Bolig

Les mer om hva slags bolig du kan søke som student ved BI - campus Stavanger.

Studere ved BI

Studieliv campus Stavanger

Velkommen til campus Stavanger. Her tilbyr vi seks ulike bachelorprogrammer på heltid og en rekke kurs og programmer på deltid.