Studiestart

Studiestart campus Trondheim

Slik gjennomføres studiestart ved BI - campus Trondheim.

Alle førsteårsstudenter skal ha mottatt brukernavn og passord til new@BI via sms. Har du ikke mottatt meld fra til BI via kontaktskjema i høyre hjørne. 

Finn oppdatert info om  ukens program og aktiviteter inne i appen eller ved å besøke Studentportalen. For å logge inn på Studentportalen bruk tilsendt s-nummer. 

Kjære nye studenter!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til campus Trondheim. Studiestart er et av årets høydepunkt på BI! Vi har satt sammen et program som vi håper vil gjøre starten på din studietilværelse til en minnerik uke, hvor du blir kjent med mange nye mennesker og får en fin start som student! Denne siden vil oppdateres jevnlig med mer detaljert program frem mot studiestart. Det er også med forbehold om endringer.

Program:

Tirsdag 4.august:

Vi inviterer til studiestart webinar hvor du kan få svar på det du lurer på om Studiestart og Fadderullan – fadderuken på BI.

Fredag 7.august:

Du får SMS med informasjon om din faddergruppe og kontaktinformasjon til dine faddere.

Søndag 9.august:

Du møter din faddergruppe digitalt. Vi oppretter digitale møteplasser hvor dine faddere og de andre nye studentene i din gruppe møtes. Her har dere mulighet til å bli litt kjent før dere møtes fysisk mandag 10.august.

Mandag 10.august

Kl. 10.00 – Offisiell Immatrikuleringsseremoni for nye studenter ved alle campuser. Dette vil foregå digitalt og dere vil alle motta invitasjon til dette.

 

Mandag 10. og tirsdag 11. august skal alle grupper gjennomføre to fysiske aktiviteter på campus. Du vil være sammen med din faddergruppe på alle aktiviteter. På grunn av smittevernregler vil det være ulike tidspunkt for de ulike gruppene. Dette vil vi komme tilbake til. De to ulike aktivitetene er:

  • Fysisk Immatrikuleringsseremoni på campus Trondheim
  • Rebusløp i byen – bli kjent med Trondheim som studieby

Onsdag 12.august – lørdag 22.august:

Fadderullan! Disse dagene vil Fadderullan Trondheim lage et sosialt og morsomt program for dere. Mer informasjon om dette kommer.

Mandag 17.august

Undervisningsstart

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi har laget en egen Facebook-gruppe til hver studieretning. Her kan de treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail.: Logg inn med ditt studentnummer, din timeplan for høsten vil bli publisert i starten av juli!