-
Studiestart

Studiestart campus Trondheim

Slik gjennomføres studiestart ved BI - campus Trondheim.

Kjære nye studenter!

Studiestart er et av årets høydepunkt på BI, og med et solid akademisk og sosialt program skal vi sørge for at du får en god start her ved BI!

Sosial integrering er et av våre fokusområder, og sammen med Fadderullan skal vi legge til rette for arenaer der du kan bli bedre kjent med dine medstudenter.

I år starter arrangementene mandag 12.august. Forelesningene starter fra mandag 19. august. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til campus!

Programmet for studiestartuken publiseres på studentportalen i begynnelsen av august.

Hold deg oppdatert på studentportalen 

Studentportalen er nettsiden til studentene på BI. Der finner du finner informasjon om kurs og eksamener, timeplan, aktivitetskalender, karakterer, tips og triks til studiehverdagen og veiledning. I tillegg til mye annet som angår studiene dine.

Du logger inn på studentportalen ved å gå inn på portal.bi.no. Du skriver inn ditt brukernavn og passord. Brukernavnet er ditt S-nummer + @bi.no, f.eks s1234567@bi.no.  

  • Detaljert tidsplan med spesifikke tider og steder gjeldene for ditt studieprogram for fadderuken. Dette finner du på studentportalen august. 

Viktig informasjon til deg som student

  • Pensumlister finner du under mine kurs i studentportalen
  • Timeplanen finner du på forsiden når du er logget inn på studentportalen
  • Min faktura finner du til venstre i globalmenyen i studentportalen

 

 

 

Finn din klasse på Facebook

Vi har laget en egen Facebook-gruppe til hver studieretning. Her kan de treffe dine fremtidige medstudenter, stille spørsmål til BI og få nyttig informasjon om studiestart og BI generelt.

 

Se din timeplan

Når du blir tatt opp som student får du ny innloggingsinfo til studentportalen på mail. Logg inn med ditt studentnummer for å finne din timeplan.

Studere ved BI

Studieliv campus Trondheim

Som student ved BI – campus Trondheim er du en del av studiebyen Trondheim. Byen har 35.000 studenter og har ambisjoner om å bli Nordens beste studieby.