-
International Management

Australia

Nå er det endelig mulig å reise "down under" - nemlig til den største byen i Australia; Sydney! Med sine 4 millioner innbyggere har Sydney alt man kan forvente av en storby og enda litt til.

Sydney har et rikt kulturliv, strender i verdensklasse, kanskje verdens mest karakteristiske operabygning, hyggelige mennesker og et behagelig klima med 342 soldager i året.

Den australske økonomien er i stor grad drevet av produksjon og eksport av gass, kull, vin og storfekjøtt. Andre store industrier er turisme og utdanning.

University of Technology, Sydney

University of Technology (UTS) er sentralt plassert like ved Sydneys finansdistrikt som er sørøst i byen. Universitetet har den kjente AACSB akkrediteringen (som også BI innehar) og UTS' handelshøyskole er rangert som nummer en i Australia av Thomson Reuters, som måler betydning av forskning innen handel og økonomi.

UTS har mer enn 37 000 registrerte studenter og er et av Australias største universiteter. Som navnet indikerer er UTS et av de ledende australske universitetene innen teknologi.

Som student på UTS vil du gå i klasse med andre internasjonale og australske studenter. Her skriver du avsluttende oppgave alene.

Les mer om University of Technology, Sydney på deres hjemmesider.

Bomuligheter

UTS tilbyr også studentboliger enten på eller i tilknytning til UTS City campus som er det campuset du som BI-student vil studere på.