-
International Management

England

Som Europas største by kan London by på en sammensetning av mennesker og kulturer ingen andre europeiske byer kan måle seg mot. London tiltrekker seg mennesker fra absolutt hele verden og er en metropol i ordets rette betydning.

Den britiske økonomien er den nest største i Europa og den femte største i verden. Storbritannia er Norges tredje største handelspartner og faktisk Norges viktigste eksportmarked. Norge eksporterte verdier tilsvarende 197 milliarder kroner til Storbritannia i 2013. For norske studenter med en internasjonal karriere i tankene er Storbritannia og London en særdeles relevant destinasjon for utveksling.

Som i de aller fleste vestlige land har de tradisjonelle industriene som er produksjonsrelatert gått kraftig tilbake. I dag står tjenester for 80% av Storbritannias økonomi. Sammen med USA har Storbritannia en dominerende posisjon innen finans. Finansielle tjenester står for mer 10% av Storbritannias BNP.

Kingston University

Kingston Business School som er en del av Kingston University ligger sørvest i London. Skolen ligger ca. 25 minutter med tog fra London sentrum.

I Kingston er du nærme det urbane liv, så vel som rekreasjonsmuligheter i Richmond Park og Hampton Court. Universitet har ca. 22 000 studenter fordelt på fire campus. Kingston Business School holder til i Kingston Hill campus. Det er omtrent 4000 internasjonale studenter som studerer ved Kingston.

Kingstons historie går helt tilbake til 1899 da det ble etablert som Kingston Technical Institute. Kingston har status som en "Triple Crown"-akkreditert skole, på lik linje som BI.

Les mer på universitetets egne hjemmesider.

Bomuligheter

Kingston University tilbyr studentboliger. Det er også relativt enkelt å finne boliger på det private markedet.

Akademisk kalender

Høstsemesteret går fra september til januar, mens vårsemesteret går fra februar til juni.