-
International Management

Spania

Den spanske økonomien er på bedringens vei, og Spania er et av Norges viktigste markeder. Spansk er verdens tredje største språk og gode spanskkunnskaper kan også gi deg jobbmuligheter i Latin-Amerika.

Barcelona har 5 kilometer med strandlinje og et behagelig middelhavsklima. Byen har et yrende folkeliv året rundt og i gamlebyen og på La Rambla finner du spennende butikker, markeder, barer, kafeer og restauranter. Byen er en av verdens fremste når det gjelder mat, mote, uteliv, musikk, kunst og arkitektur. Samtidig har Barcelona klart å beholde noe av sitt tradisjonelle og folkelige preg.

Mange norske bedrifter er etablert i Spania og det spanske markedet er veldig attraktivt for norsk eksport. Har du ambisjoner om en karriere i et spansktalende land er dette en unik mulighet for deg.

ESADE

ESADE er en internasjonalt anerkjent handelshøyskole, og blant de fremste i Europa. I årets Financial Times ranking kom ESADE som nummer 4 blant europeiske handelshøyskoler.

Skolen består av campus ESADE Sant Cugat som ligger 15 km utenfor Barcelona og har studier innen økonomi, administrasjon og jus, og ESADE Idiomas (campus Barcelona) som er en moderne språkskole. BI-studentene studerer ved Sant Cugat.

Alle studenter har undervisning i spansk språk. BI studenter har spesialtilpasset undervisning i enkelte timer, men har også klasser med spanske studenter og andre internasjonale studenter.

Bomuligheter

ESADE tilbyr boliger ved campus Sant Cugat, men de aller fleste studentene velger å leie privat i Barcelona.

Akademisk kalender

Høstsemesteret er fra august/september til desember. Vårsemesteret varer fra januar til juni.