-
International Management

USA

Vil du studere International Management på Lower Manhatten, midt i hjertet av New Yorks finanssentrum?

New York er en av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter. Det amerikanske markedet blir stadig viktigere for norsk næringsliv. I New York finner du en rekke spennende restauranter og kafeer, uteliv, parker, shoppingmuligheter og mye mer. Byen er et kulturelt knutepunkt.

Pace University

Som student på bachelor i International Management kan du studere ved Pace University - Lubin School of Business, en svært velrenommert business skole med AACSB akkreditering. Campus ligger på Lower Manhatten, rett ved Wall Street!

BI-studentene vil ta fag fra den eksisterende kursporteføljen ved Pace og få undervisning av deres dyktige professorer. I tillegg er det også muligheter for bedriftsbesøk. I løpet av oppholdet skriver studentene en bacheloroppgave i grupper.

Studenter fra BI deltar også på skolens sosiale og andre faglige aktiviteter. Det finnes et stort tilbud med ulike studentaktiviteter hvor det er mulig å bli kjent med amerikanske og andre internasjonale studenter fra hele verden.

Hvis du velger å tilbringe ditt tredje år i New York vil du få et år fullt med både spennende og verdifulle erfaringer, i tillegg til at du får studere midt på Manhattan. Et opphold i New York kan åpne for mange spennende muligheter videre i karrieren.

Les mer om skolen på deres egne hjemmesider.


Bomuligheter

Studenter må finne bolig på egenhånd eller leie privateide studentboliger.


Akademisk kalender

Høstsemesteret varer fra september til desember. Vårsemesteret er fra januar til mai.