Masterstudier

Anvendt samfunnsøkonomi

Vil du finne kjernen i både data og økonomiske teorier, for å kunne forstå dem bedre og ta dem i bruk? Det lærer du på dette studiet, ved hjelp av reelle case-studier og de siste teknikkene innen data science.

Hvorfor studere Applied Economics?


Dette masterstudiet gir deg en robust forståelse av fundamentale økonomiske teorier, sammen med verktøyene du trenger for å ta dem i bruk i reelle situasjoner. Du vil bli forberedt på fremtidens økonomi, og lære deg hvordan du kan ta gode avgjørelser og lage solide markedsanalyser.

Studiet har et kvantitativt fokus, og tar i bruk analytiske verktøy for å simulere økonomiske modeller. Du vil analysere data og ta i bruk empiriske resultater for å løse økonomiske problemer, stimulere vekst, og optimalisere prestasjonen til bedrifter og organisasjoner. Med dette studiet vil du kunne analysere hvordan avgjørelser påvirker både bedrifter og samfunnet som en helhet.

Handelshøyskolen BI er en stiftelse og opptaksprosessen håndteres ikke av Samordna opptak. Det er derfor mulig å søke om studieplass til våre  masterstudier på heltid etter 1. mars

Dette studiet foregår på engelsk. Les mer på våre engelske sider.

Praktisk informasjon