-
BI Alumni

BI Alumni Awards

Gjennom BI Alumni Awards anerkjenner vi fremragende alumni som har vist sterkt samfunnsengasjement og utmerket seg profesjonelt. Les mer om våre vinnere her!

Alumni Awards er en utmerkelse som tildeles fremragende alumni som har vist sterkt samfunnsengasjement, utmerket seg profesjonelt og er en anerkjennelse av fantastiske prestasjoner og bidrag i karriere og samfunn.

Vinnere skal vise dedikasjon, lidenskap, engasjement og være utmerkede rollemodeller for alle våre nåværende studenter og fremtidige alumner.

Prisen deles ut i to kategorier: Young Alumni Award og Distinguished Alumni Award.

Young Alumni Award 2023

Liselotte Farstad
Liselotte Farstad

Liselotte Farstad

Hennes innsats og engasjement startet under studietiden da hun hadde internship i Oljefondet. I løpet av sitt internship utviklet Farstad en handelsmodell som ble brukt til å investere to milliarder kroner i aksje- og obligasjonsmarkedet. 

Dette er et synlig bevis på at det går an å få til enormt mye som ung student og tidlig i arbeidskarrieren. Dette er prestasjoner som er inspirerende for våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet.

Christian H. Skjelbakken
Christian H. Skjelbakken

Christian H. Skjelbakken

Christian H. Skjelbakken er en inspirator for eksisterende BI-studenter og et enestående eksempel på hvordan man kan gi tilbake som alumni fra BI. 

Når vi ringer for å be han dele sine opplevelser, erfaringer og karriereråd til studentene er han aldri vond å be. Enten det er Back to School, Academic Day, Roadshow, Karrieredager, Bry Deg-uken eller noe annet. Han svarer bare «Ja, det vil jeg». «Jeg kommer». «Jeg er med». Årets Young Alumni er utdannet eiendomsmegler fra BI i 2018 og er i dag en av gründerne bak Heime, hvor målet er å skape nabolag og hjem der fellesskap og sosial bærekraft blomstrer.

Distinguished Alumni Award 2023

Elin Sinervo
Elin Sinervo

Elin Sinervo

Hennes innsats som administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans, sterke lederskikkelse og evnen til å lede med fokus på mennesker, samt at hun er en forkjemper for likestilling i en mannsdominert bransje, har vært nevnt i nominasjon til denne prisen.

Hun har bygget en karriere som har stor betydning og innvirkning på samfunnet og er en alumni som våre studenter ser opp til, samtidig som hun inspirerer våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet. 

Morten Borge
Morten Borge

Morten Borge

Hans innsats som Konsernsjef i Ferd AS, og visjonen om at Ferd AS skal skape verdier for samfunnet som helhet har vært nevnt i nominasjon til denne prisen. Han har et tungt ansvar for investeringer i energi, oljetjenester og maritim industri. 

I tillegg er han medlem av Folketrygdefondets styre for perioden 2023-2027. Han har bygget en karriere som har stor betydning og innvirkning på samfunnet og er en alumni som våre studenter ser opp til og inspirerer våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet. 

Sumeet Singh Patpatia
Sumeet Singh Patpatia

Sumeet Singh Patpatia

Hans innsats med å løfte frem mangfold som verdiskapning i virksomheter er noe som har blitt trukket frem i nominasjonen. Mangfold som superkraft for oppgaveløsning i bedriften har stor innvirkning på samfunnet.

I tillegg anerkjennes arbeidet han har gjort med etableringen og ledelsen av Turbandagen. 

Kristian Vogt
Kristian Vogt

Kristian Vogt

Hans innsats som leder i Telia Norge, samt internasjonale erfaring i Accenture har vært nevnt i nominasjon til denne prisen. Han har bygget en karriere som har stor betydning og innvirkning på samfunnet og er en alumni som våre studenter ser opp til og inspirerer våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet. 

Runar Hollevik
Runar Hollevik

Runar Hollevik

Hans innsats som administrerende direktør i NorgesGruppen, og hvordan han ser på NorgesGruppen som et lag hvor hver enkelt bidrar til å løfte laget til nye høyder, har vært nevnt i nominasjon til denne prisen. 

Han har bygget en karriere som har stor betydning og innvirkning på samfunnet og er en alumni som våre studenter ser opp til og inspirerer våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet.

Thina Saltvedt
Thina Saltvedt

Thina Saltvedt

Hennes innsats som leder i ekspertutvalget nedsatt av regjeringen for å utforske muligheter for klimavennlige investeringer og som sjefanalytiker i Sustainable Finance-avdelingen i Nordea setter hun virkelig sitt preg på samfunnsdebatten.

Hun er kjent for sin positive holdning og bidrag til paneldebatter og arrangementer og er en sterk ambassadør for BI. Hennes karrierevei er inspirerende for våre studenter som ser frem til å gå inn i arbeidsmarkedet. 

Nyheter

Alumni Awards 2023

BI gir prestisjepris til seks fremragende alumni

Morten Borge, Thina Margrethe Saltvedt, Kristian Vogt, Elin Sinervo, Runar Hollevik og Sumeet Singh Patpatia mottar «distinguished alumni award», som er den høyeste utmerkelsen fra Handelshøyskolen BI til tidligere studenter.

Alumni Awards 2021

Winners of the BI Alumni Awards 2021

The winners of the BI Distinguished Alumni Award and the BI Young Alumni Award 2021 have both demonstrated excellence in commitment, leadership, and volunteer contribution to the advancement of BI and society as a whole.

Alumni Awards 2018

Alumni Awards 2018

Five former BI students who have excelled in their professional field and who have contributed to the development of BI, received recognition at the Alumni Reunion on June 1st.

Alumni Award 2017

Årets Young Alumni Award gikk til Fredrik Aasebø

Prisen “Young Alumni Award” ble utdelt på campus Bergen under Alumnidagen den 27. april, til en tidligere student som har utmerket seg i lokalt næringsliv.