-
Kalender

Informasjonswebinar masterprogram Bærekraft i praksis

Trenger du eller din virksomhet kompetanse på å lage strategier for å integrere bærekraft i praksis? Delta på informasjonswebinar og få muligheten til å lære mer om programmet samt stille spørsmål til fagansvarlige.

Onsdag
08
Desember
  • Starter:15:00, 8. desember 2021
  • Slutter:15:30, 8. desember 2021
  • Sted:Online - zoom
  • Påmeldingsfrist:08.12.2021 15:00
Meld deg på

Nasjonalt så vel som internasjonalt stilles det økende krav til bærekraftig drift og rapportering. Gjennom programmet Bærekraft i praksis vil du lære å lede arbeidet med å integrere bærekraft i egen organisasjon. Du vil også kunne kartlegge risiko i forhold til leverandører, utvikle etiske retningslinjer og forholde seg til sentrale interessenter. Programmet har fokus på å integrere bærekraft på måter som er bra både for miljø og økonomi. 
 
Programmet passer for alle som jobber eller ønsker å jobbe med bærekraft, og bidrar til å få oversikt over bærekraft fra ulike perspektiv. Bærekraft er et tverrfaglig felt og det er nødvendig å forstå helhet og kunne samarbeide med ulike aktører. 

Bærekraft i praksis Caroline

Fagansvarlig er Caroline Dale Ditlev-Simonsen og hun vil være tilstede på webinaret. Hun er er professor ved Handelshøyskolen BI, med doktorgrad innen bærekraft og bedrifters samfunnsansvar. Hun har bred og internasjonal erfaring fra næringslivet innen miljø og andre samfunnsrelaterte fagområder, samt styreerfaring fra blant annet fra WWF Norge og Stiftelsen BI.