-
Aktivitetskalender

Lederskolen 1: Best på feil

Hvordan kan organisasjoner jobbe konstruktivt med feil, slik at de blir kilder til læring og utvikling? Nå kommer filosof og førsteamanuensis Øyvind Kvalnes til Lederskolen for å avsløre hvordan ledere kan bli «best på feil».

Fredag
15
Februar
  • Starter:11:00, 15. februar 2019
  • Slutter:13:00, 15. februar 2019
  • Sted:BI - Campus Stavanger
  • Påmeldingsfrist:13. februar kl. 10
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)

Øyvind Kvalnes, førsteamanuensis ved BI, mener at ledere trenger å takle menneskelige feil på en konstruktiv måte. Han har skrevet boka, «Fallibility at work: Rethinking excellence and error in organizations». Boken bygger på samtaler med ledere og medarbeidere i profesjoner hvor det er ekstra viktig å være best på feil. Kvalnes har samlet på lederes erfaringer med å takle tabber og hvordan de bruker feil til å utvikle egne ferdigheter på jobb.

På Lederskolen vil Kvalnes presentere essensen av hva som skal til for leve godt med feilbarlighet i organisasjoner. Han gir også konkrete verktøy for å håndtere risiko, både før og etter kritiske hendelser på arbeidsplassen.

Gjest: Kvalnes har med seg Anne Solveig Tønnesen, som er Quality and Risk Manager Johan Castberg-prosjektet til Equinor.

Påmeldingen er avsluttet!