-
Kalender

Lederens verktøykasse: Innovasjon i krisetider

Gjennomføres som et webinar

Fredag
24
April
  • Starter:08:30, 24. april 2020
  • Slutter:09:15, 24. april 2020
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)

Koronaviruset har snudd verden på hodet og næringslivet sliter. Bedrifter trenger å tenke nytt og skape verdi på nye måter. Men hvordan lykkes med innovasjon i en krise?

I Norge lever vi av å selge tjenester, og profesjonelle tjenester blir mer og mer viktig for vår økonomi. I dagens situasjon trenger bedrifter å tenke nytt – men hvordan skal de gjøre det i en tjenesteøkonomi?

I denne utgaven av Lederens verktøykasse vil professor Peder Inge Furseth vise hvordan bedrifter og ansatte kan anvende tjenesteinnovasjon og nye forretningsmodeller til fornyet verdiskaping. Vi møter også Helge Leiro Baastad, som er konsernsjef i Gjensidige. De vil sammen belyse verdiskaping i en digital økonomi i teori og praksis.

Program

08.00 - 08.30 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

08.30 - 09.05 Innovasjon i krisetider 

09.05 - 09.15 Spørsmål og svar

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser). 

 

 

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (08:30 – 09:15), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.

  • Peder Inge Furseth

    Peder Inge Furseth er professor i innovasjon ved Handelshøyskolen BI. Han er tilknyttet Institutt for kommunikasjon og kultur og dets Senter for Internett og Samfunn, og leder master of management-programmet Digitalisering, innovasjon, og forretningsmodeller. Han mener at vi alle kan bidra til innovasjon i egne roller og bedrifter.

  • Helge Leiro Baastad

    Helge Leiro Baastad har vært konsernsjef i Gjensidige siden 2003. Gjensidige har bransjens sterkeste omdømme når det gjelder samfunnsansvar og bærekraft. Resultatet for 2019 er det beste selskapet har levert gjennom sine mer enn 200 år. Gjensidige har tatt ut bare rundt ti prosent av det identifiserte potensialet for digitalisering og robotisering i selskapet – rommet for innovasjon er betydelig.

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (08:30 – 09:15), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.