-
Aktivitetskalender

Lederskolen IV: Strategi og ledelse

Hvordan skape nytt næringsliv og nye arbeidsplasser: Om kompetanse, klynger og innovative økosystemer. Velkommen på Lederskolen med den anerkjente foreleseren Torger Reve.

Fredag
24
April
  • Starter:09.45, 24. april 2020
  • Slutter:13.00, 24. april 2020
  • Sted:BI - Campus Stavanger
  • Kontakt:Bernt Skandsen (bernt.skandsen@bi.no)

BI avlyser alle konferanser for å redusere smitterisiko

Som et viktig ledd i å bidra til å redusere smitte av koronaviruset (COVID-19), besluttet BIs ledelse tirsdag 10. mars å avlyse alle eksterne events ved BIs campuser i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger ut april.

Se denne siden for mer informasjon

 

Torger Reve er professor emeritus ved Handelshøyskolen BI hvor han i mange år var professor i strategi og industriell konkurranseevne. Han har også vært rektor ved Handelshøyskolen BI i to perioder. Før det var han professor ved Norges Handelshøyskole og adm dir ved Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF), Bergen.

Torger Reve har doktorgrad i markedsføring fra Northwestern University, Chicago, postdoc fra Stanford University og gjesteforsker ved Harvard Business School og ved ledende universiteter i Singapore, Japan og China. Torger Reve er kanskje mest kjent for sine forskningsarbeider innen næringsklynger og kunnskapsbasert næringsutvikling, og han arbeider for tiden i Aker og REV Ocean med å utvikle et globalt havsenter med fokus på bærekraft. Han har bred styreerfaring fra næringslivet, og er en mye brukt foredragsholder både innenlands og i utlandet. Han har sine familierøtter fra Jæren.