-
Aktivitetskalender

Webinar om Effektive team - Innflytelse gjennom ledelse

Meld deg på vårt webinar og få informasjon om kurset Effektive team - Innflytelse gjennom ledelse! NB: Avlyst.

Torsdag
03
September
  • Starter:15:00, 3. september 2020
  • Slutter:15:30, 3. september 2020
  • Sted:Online (Zoom)

Å mobilisere de menneskelige ressursene for å leve opp til en organisasjons strategi og målsetninger er avgjørende for enhver organisasjon– et være eller ikke være – for å lykkes. Kjernen i teamarbeid er nettopp dette: å engasjere hele teamet slik at alle blir beste versjonen av seg selv og således bidrar konstruktivt i de viktige oppgavene organisasjon skal løse. 

I dette webinaret treffer du fagansvarlig Anne Fure, som vil fortelle mer om tematikken bak kurset Effektive team - Innflytelse gjennom ledelse, som har oppstart 16. september 2020. Hun vil blant annet snakke om følgende:

  • Hva skal til for å bygge relasjon fremfor å komplisere den? Hva gjør vi når vi er på vårt beste? Og hva er denne smitteeffekten av å være god kollega i team?
  • I bunn og grunn handler godt teamarbeid om at vi klarer å spille hverandre gode. Høres enkelt ut, men viser seg ofte å være mer krevende enn vi trodde. Dette kan skyldes digitale plattformer, fulle kalendere, men oftere/nesten uten unntak er det den menneskelige faktoren som er den store utfordringen.
  • Det at vi nå stadig arbeider mer i team – noen ganger kalt prosjekter – gjør at vi på en helt annen måte må samarbeide godt. For å jobbe godt i team, trenger vi kunnskap om hvordan team fungerer. Vi må vite hvilke prosesser som øker prestasjonen, samtidig som vi skaper en gruppe preget av godt samspill og trivsel. 

Det vil være mulig å stille spørsmål i chatten både underveis og etter foredraget.

Dette er flott mulighet til å få svar på det du måtte lure på!

Informasjonsmøtet starter klokken 15:00, og vi vil sende en påminnelse med link til webinaret på forhånd.


*Dette seminaret er flyttet fra 27. august til 3. september.