-
Kalender

Webinar – Bli kjent med Master i forretningsjus og økonomi

Er du interessert i å studere masterstudier innenfor forretningsjus og økonomi? Lurer du på hvilke muligheter som venter deg etter en slik mastergrad?

Tirsdag
04
Februar
  • Starter:17.00, 4. februar 2020
  • Slutter:18.00, 4. februar 2020
  • Sted:Online
  • Kontakt:Info (info@bi.no)
Meld deg på

Vi er stolte av å ha lansert Norges første mastergrad i Forretningsjus og økonomi og inviterer i den anledning til en online presentasjon tirsdag 4. februar kl 17:00.

Bli kjent med studiet, faglig innhold og dine muligheter etter endt utdanning, delta på online presentasjon av vår Master i forretningsjus og økonomi!

Studiet fokuserer på de to viktigste grunnpilarene i vårt samfunn- jus og økonomi, som vil gjøre deg i stand til å vurdere problemstillinger både ut fra økonomiske og rettslige perspektiv. 2. studieår vil du kunne velge å spesialisere deg innen finans og finanseringsrett eller arbeidsrett, arbeidsøkonomi og LegalTech. Det vil også være muligheter for utveksling eller internship.

Presentasjonen vil bli holdt av faglige og underveis vil du kunne stille spørsmål i chatten. Du vil og høre fra en student som nå studerer i dette programmet.

Hvorfor er denne tverrfaglige kompetansen så ettertraktet? Hvordan er det å studere på masternivå og hvilke muligheter har jeg under studiet? Alt dette og mer vil bli besvart under presentasjonen.

Ikke gå glipp av muligheten til å få svar på alle spørsmål du måtte ha rundt den nye mastergraden!

Meld deg på nedenfor! Vi vil sende deg en påminnelse med link til webinaret på forhånd.

Vi chattes!

Tilkobling

For å ta del i foredraget må du ha:

WEBINAR LINK

Klikk på lenken nedenfor for å bli med på webinaret. Du må laste ned Adobe Connect for å kunne delta. Når du er tilkoblet, skriver du bare inn navnet ditt for å bli med som en gjest.