-

Et kvarter for fremtiden

9. januar 2017

Studenter på programmet Leadership in action har i sin prosjektoppgave gjort et studie av ledelse i praksis i VG. Se hvordan sjefsredaktør Torry Pedersen utviklet en læringsarena for å gi tilbakemelding og dele observasjoner med sine medarbeidere.


Hvordan kan vi få til ny læring i praksis gjennom flere former for tilbakemelding? Studenter på BIs Leadership in Action-program går ut i bedrifter og undersøker dette som del av sin prosjektoppgave. Professor og fagansvarlig Birgit Helene Jevnaker oppfordrer studenter til å belyse hvordan finne rom for kontinuerlig læring.

Her i denne videoen følger vi to BI studenter, Agnethe Ekre og Nadya Khamitskaya, som gikk til VG for å belyse hvordan Torry Pedersen har utviklet en læringsarena for å gi tilbakemelding og dele observasjoner med sine medarbeidere – «et kvarter for fremtiden» hver dag.

Birgit Helene Jevnaker er Professor og fagansvarlig på programmet Leadership in action.

;
Du kan også se alle nyheter her.