<--
Tips og triks

APPER DU MÅ HA SOM STUDENT

Studentlivet er krevende nok som det er, og det er ikke alltid man klarer å holde styr på alt. Derfor har vi samlet 14 apper som kan hjelpe deg med å gjøre studenttilværelsen litt lettere, med alt fra økonomi, studier, transport i den nye studentbyen og apper som eller kan være kjekt å ha.

For Studenten


Hold

Sliter du med å holde fokus, og blir du lett distrahert av telefonen? Med Hold får du poeng hvert 20.minutt hvor du ikke bruker telefonen, og poengene kan brukes til kuponger og ulike lotteri, og kan til og med gi deg gratis kaffe.

Notion

Få struktur på oppgavene og gjøremålene dine! Notion gir deg mulighet til å organisere oppgaver, gjøremål, innleveringer, handlelister og alt du måtte trenge på ett sted. Verktøyet er også tilgjengelig på PC, og notatene dine synkroniseres enkelt til alle enhetene.

Studentkalender

Med Studentkalender finner du full oversikt ulike studentrabatter, tilbud på nett, konkurranser og arrangementer. Appen har også ulike hjelpemidler, som karriereveiledning, nyttige opplysninger, ledige jobber og lekseplanlegger.

 

Økonomi


TooGoodToGo

Bidra til å redde mat! TooGoodToGo tilbyr mat som ellers ville blitt kastet fra forskjellige restauranter, butikker og kafeer i nærheten. Du får en digg forundringspose til en billig penge, samtidig som du bidrar til et bedre miljø.


Mattilbud og Æ

Mattilbud samler alle ukens tilbud til de store dagligvarebutikkene på ett sted. Æ-appen skreddersyr rabatter etter handlingsmønsteret ditt hos Rema 1000, og begge appene gjør det lettere å handle billig på et ellers trangt studentbudsjett.

Dreams

Har du lenge drømt om en reise, eller ønsker du deg egen el-sparkesykkel? Uansett hvor store eller små drømmer du har kan du skrive den inn i appen, som hjelper deg til å spare penger mot målet ditt

Sulten

Føler du deg lite kreativ i matveien og begynner å bli lei av nudler og havregrøt? Sulten gir deg ukemenyer basert på et lite budsjett, og gjør det enkelt å planlegge middager og handleturer

Trumf

Spar penger mens du bruker penger! Appen gir deg oversikt over kjøpshistorikk, digitale kvitteringer og din Trumf-saldo, som du bygger opp når du handler hos Trumf-butikker. Appen krever at du er Trumf-medlem, og du kan når som helst overføre Trumf-saldo til din bankkonto.

Transport


Nabobil/Vybil

Med Nabobil kan du leie bil fra privatpersoner til en billig penge. Vy Bybil fungerer på samme måte som el-sparkesykler, men kan ofte være billigere dersom man er flere.

 Oslo Bysykkel

Ønsker du å ta en sykkeltur rundt Bygdøy, eller bare å komme deg fra A til B, men eier ikke sykkel? Fortvil ikke, med Oslo Bysykkel kan du enkelt finne nærmeste tilgjengelige sykkel. Du kan også kjøpe både dagspass og sesongabonnement.

El-sparkesykler

Du trenger ikke gå langt før du ser en el-sparkesykkel i Oslo. Dette enkle fremkomstmiddelet er tidsbesparende og rimelig, og gjennom for eksempel Studentkalenderen kan du få rabatt på turer. Det finnes mange tilbydere, og det kan være lønnsomt å sette seg inn i prisene da disse kan variere blant de ulike selskapene. Voi, Tier, Ryde, Lime og Bolt er eksempler på el-sparkesykler du finner i Oslo.

Kjekt å ha


Hygglo

Med Hygglo kan du leie hva enn du måtte trenge gjennom privatpersoner i området! Skal du på overnatting i naturen, men ikke føler for å kjøpe hengekøye? Prøv Hygglo! Hvorfor eie når man kan leie?

Nabohjelp

Nabohjelp gjør det enkelt å kommunisere med naboene dine! Mangler du et egg til pannekakerøra? Dine trofaste naboer stiller sannsynligvis opp, og det er enkelt å avtale i appen. Du finner også oversikt over ting som foregår i nabolaget!

Stepler

Er du glad i å gå, fremfor å ta kollektivt eller sparkesykkel? Eller ønsker du å gå mer? Stepler belønner deg med produkter, opplevelser og tjenester etter hvor langt du går, og du kan kjøpe kuponger og rabatter med poengene du samler opp.