-
<--
Tips og triks

Vintage shopping i Trondheim

Thrifting og vintageshopping har blitt et populært fenomen, og kan i tillegg være veldig student og miljøvennlig. Vi har sjekket ut noen av Trondheims vintagebutikker, og vil også komme med våre beste thrifting tips.

UFF Nordre Gate

UFF Nordre gate er en stor butikk fylt med mange skatter. De har et stort utvalg i både første og andre etasje, og det var “blazer-heaven”. Er du på utkikk etter en oversized blazer er dette nemlig stedet å dra! 

vintage_shopping

vintage_clothes

vintage_shopping_klær.jpg

 

Fretex Arkivet- Møllenberg

Fretex Arkivet- Møllenberg imponerer virkelig! Her finner du kvalitetsplagg til en veldig fin pris! På Møllenberg fant vi skatter fra merker som Ganni, Armani, Neo Noir og Levis. I denne bruktbutikken fant vi blant annet et stort utvalg av fine topper 

vintage_fretex.jpg

vintage_fretex_klær.jpg

vintage-fretex_shopping.jpg

Thrifting tips:

  1. Finn inspirasjon på forhånd. Scroll deg gjennom Instagram og Pinterest og lagre outfits du liker! Det vil være mye lettere å lete etter klær, når man har sett for seg noe man ønsker å finne.
  2. Ha god tid, det er ofte slik at man må lete på stativene lenge for å finne noe man liker
  3. Prøv klær på, det kan alltids hende at klærne ser bedre ut på enn de gjør på stativet
  4. Kvalitetsplagg - let etter plagg med tekstil av bomull, ull, silke, og lin. Dette er plagg som vil holde seg fine mye lengre enn for eksempel plagg av polyester.