-
Studere ved BI

Støtte og studiemestring

Her finner du de forskjellige tilbudene som er tilgjengelige for deg som student på BI. Blant annet, studiemestring, og samtaletilbud både for personlig og faglig utvikling.

Studiemestring

Livet som student er spennende, men kan også til tider oppleves utfordrende. BI har ulike tilbud for at du skal ha det bra og lykkes som student. BI og SiO har kurs, grupper og samtaletilbud som kan gjøre hverdagen som student enklere.

Om du som student, venn eller foresatt har en bekymring. Ta kontakt med oss på e-post: counselling@bi.no eller ring Vibeke Aarflot på tlf. 464 10 101.

Personlig

 • Samtaletilbud

  Vi kan hjelpe deg med alt fra konsentrasjonsvansker, motivasjon, eksamensangst og liknende. I tillegg til praktiske utfordringer, sykdom og nedsatt funksjonsevne. Ta kontakt på counselling@bi.no

 • Studentprest

  Studentpresten på campus Oslo er en god samtalepartner og sparringpartner. Studentpresten har taushetsplikt. Ta kontakt på studentprest@bi.no eller book en time på Info Hub ved hovedinngangen.

Faglig

 • Studieteknikk

  For å  kunne mestre studiene er det viktig å lære å lære. Vi hjelper deg med tips og triks!

 • Faglig veiledning

  Hva lurer du på? Vi støtter deg så godt vi kan i fagene. Ved hjelp av dyktige studentveiledere kan du få svar på det du lurer på. 

 • Akademiske kurs

  Vi vil hjelpe deg! På studiet kommer du til å trenge både Excel og kalkulator-ferdigheter. Derfor arrangerer vi kurs i nettopp dette.

Muligheter