-
Ressurser og muligheter

Veiledning

Her finner du de forskjellige veiledningstilbudene som er tilgjengelige for deg som student på BI, innen karriere, studiemestring, eksamen, og mer.

Karriere

Det er lurt å starte tidlig med å legge grunnlaget for karrieren. Vi hjelper deg med å bygge en god CV og sammen øker vi sjansen din for å få drømmejobben!

Karriereservice er bindeleddet mellom studenter og næringslivet. Vi jobber tett på arbeidsmarkedet og er oppdatert på rekrutteringsprosesser og trender i arbeidslivet.

Er du usikker på hvordan du skal sikre deg en relevant stilling, eller har andre karriererelaterte spørsmål? Da er Karriereservice stedet å oppsøke.

Vi hjelper deg med karriereplanlegging, utforming av CV og søknad og forberedelser til intervju. Vi holder karriererelaterte workshops og jobbsøkerkurs, tilbyr karriereveiledning og mye mer.

Under studietiden på BI er det mange muligheter som gjør deg attraktiv for fremtidige arbeidsgivere. Karriereservice kan bidra til at du lykkes i arbeidsmarkedet.

 • Hjelp til jobbsøking

  Stikk innom for hjelp og råd. Enten det gjelder deltids- eller sommerjobb, internship, traineestilling eller fulltidsjobb, hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

 • Karrieresamtaler

  Vi hjelper deg med å oppdage alle mulighetene du har i arbeidslivet. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente?

 • Kurs og workshops

  Delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs! Her lærer du jobbsøking fra A-Å. Ofte har vi med oss relevante arbeidsgivere på kursene som gir deg verdifulle innspill.

 • Karrieredagene

  Karrieredagene er et av Nordens største karrierearrangementer. Studentforeningen tilrettelegger også for bedriftspresentasjoner gjennom studieåret på BI.

Studiemestring

Vi vil at du skal lykkes! Det å mestre studiene er ingen quick fix. Vi vet hva som skal til. Vi ønsker å legge til rette for at du kan få mest mulig ut av studietiden.

Overgangen fra å være elev til å bli student kan være utfordrende. BI har et stort og profesjonelt støtteapparat som er der for at du skal trives best mulig. I tillegg til å hjelpe deg med å mestre dine studier og nå målene dine.

Den mest krevende perioden i studietiden er det første studieåret. Og nettopp derfor satser vi mest på førsteklasseopplevelsen. Du vil merke det når du kommer hit.

 • Studieteknikk

  For å  kunne mestre studiene er det viktig å lære å lære. Vi hjelper deg med tips og triks!

 • Faglig tilbud

  Hva lurer du på? Vi støtter deg så godt vi kan i fagene. Ved hjelp av dyktige studentveiledere kan du få svar på det du lurer på.

 • Kurs

  Vi vil hjelpe deg! På studiet kommer du til å trenge både Excel og kalkulator-ferdigheter. Derfor arrangerer vi kurs i nettopp dette.

 • Tilrettelegging

  På BI får du som trenger det god tilrettelegging både på eksamen og ellers på studiet.

   

  Tilrettelegging

 • Noen å prate med

  Noe på hjertet? På BI finnes det mange som gjerne slår av en prat med deg som trenger det. Vi har rådgivere og prest på campus i tillegg til gode tilbud gjennom SiO.