Studiestart

Levere vitnemål

Slik ettersender du vitnemål til din søknad på BI.

Fullført våren 2017

Hvis du har fullført videregående skole i 2017, må du ettersende ditt vitnemål til BI for å fullføre søknaden. Du skal ha mottatt en melding om at søknaden er registrert hos oss, og at du foreløpig ikke trenger å gjøre noe mer.

Når du mottar vitnemålet ditt kan du levere det via vår søkeweb, samme side som du brukte til å fullføre din søknad.

Du vil motta et tilbud om studieplass så snart din søknad er ferdig behandlet, dersom du kvalifiserer til studiet du har søkt på. 

Fullført videregående til og med 2016

Har du fullført videregående til og med 2016 kan du levere vitnemål via vår søkeweb. Du kan enkelt laste opp ditt vitnemål etter du har opprettet en søkerprofil.

Har du tidligere startet en søknad som ikke er komplett kan du logge deg inn med det brukernavnet og passordet som du valgte når du opprettet profilen og sende inn ditt vitnemål via portalen. 

Scanner er ikke nødvendig

Legg vitnemålet ditt flatt på et bord og bruk mobilen til å ta et klart bilde av begge sider. Du kan laste opp bildefilene på søkeweb.

Realkompetanse

Søker du på bakgrunn av realkompetanse er det egne krav til dokumentasjon. Du vil få en oversikt over hva dette er når du søker, dersom du søker om opptak på dette grunnlaget.

Spørsmål?

Ring meg