-
Executive - videreutdanning

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.

Executive MBA:

BIs Executive MBA er en høyt anerkjent grad for ledere og de med lederambisjoner som ønsker å utvikle karrieren i en global kontekst. Med valgfag innen global- og digital business, samt bærekraft, er Executive MBA skreddersydd til å passe dine personlige ambisjoner og interesser.


Executive Master of Management in Energy:

Denne mastergraden forbereder deg for de mest ettertraktede lederstillingene i dagens og fremtidens energisektor.

 

Kursoversikt

Frittstående kurs, som kan tas enkeltvis eller som del av en grad:

Masternivå

 

Bachelornivå

 

 

Triple Crown

Handelshøyskolen BI er den eneste handelshøyskolen i Norge som har de tre største internasjonale akkrediteringene.

For en handelshøyskole med internasjonale ambisjoner er det særlig tre akkrediteringer som gjelder: Europeiske EQUIS (European Quality Improvement Systems), den amerikanske AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) og den britiske AMBA (The Association of MBAs). 

Skoler som har alle tre kalles for "Triple Crown"-skoler, og disse stiller i en egen klasse blant handelshøyskoler internasjonalt. På verdensbasis har kun 1% av alle handelshøyskoler klart å oppnå trippel akkreditering. Hver akkreditering er et bevis på at BI utmerker seg på et nivå i verdensklassen.

"Nyskapende bedrifter må tenke globalt fra dag én! Våre kurs gir deg rammeverk og verktøy for å lykkes med vekst i en global kontekst"

Birgitte Grøgaard

Foreleser Global Strategy and Entrepreneurship

Se hele vårt tilbud på deltid

Utforsk mulighetene