-
BI Alumni-magasinet

Advantage 2/2021

Intervjuer med BI Alumni

 • Lene Kokai Flage

  Lene Kokai Flage satset alt på å bli musikalartist. Men det var først etter bacheloren i kulturledelse fra BI at rollene begynte å komme.

  Les hele saken

 • Karette Wang Sandbu

  Karette Wang Sandbu ble organisasjonspsykolog for å kunne spille folk gode. Nå er laget hennes klare for tidenes premiere i det nye Nasjonalmuseet.

  Les hele saken

 • Øyvind Holmboe Basmo

  Øyvind Holmboe Basmo drev rådgivningsselskap der han lærte ferske gründere å ta smarte valg. Så solgte han alle aksjene og startet plateselskap for å utgi en ukjent debutant.

  Les hele saken

Advantage

Kunsten å snu seg rundt

Da koronaen stengte landet, angret Julie Langaard Solberg et øyeblikk på at hun hadde sagt opp en fast jobb for å starte kunstskole. Men to modige gründerne tenkte kreativt og fikk ny fart på The Art Collective.

Inge Jan Henjesand
Inge Jan Henjesand

Kultur og kulturopplevelser er formidling som treffer følelser. Bak disse er det samtidig også i høyeste grad økonomi, markedsføring og business

Peter Booth
Peter Booth

– Første steg mot å forandre noe, er å se for seg alternativer, fastslår BI-forsker Peter Booth. Han koordinerer et internasjonalt forskningsprosjekt som undersøker hvordan kunst kan forandre vårt syn på teknologi.