-

Smittetilfelle ved BI – campus Bergen

24. august 2020

To studenter ved BI – campus Bergen har testet positivt for COVID-19. BI har iverksatt nødvendige tiltak i samråd med kommuneoverlegen.

Studentene blir nå fulgt opp av helsemyndighetene, som jobber med smittesporing. 

En av studentene ble syk 18. august og testet positivt 21. august. Studenten har ikke vært på campus siden 11. august. Den andre studenten testet positiv 24. august. Kommuneoverlegen har satt ni medstudenter i karantene. 

Vår viktigste oppgave nå er å sørge for at studentene får den oppfølgingen som trengs samtidig som vi bistår helsemyndighetene i deres arbeid med å begrense smitteomfanget. BI vurderer fortløpende behov for å iverksette ytterligere smittevernstiltak i samråd med helsemyndighetene.

Pressekontakt:

Ole Petter Syrrist-Leite: ole.p.syrrist-leite@bi.no
Henrik Stølen: henrik.stolen@bi.no

;
Du kan også se alle nyheter her.