-

BI-studenter fikk ikke levert eksamen

4. desember 2020

Drøyt 100 studenter opplevde problemer med gjennomføringen av digital hjemmeeksamen i emnet BØK 3532 Finansregnskap og regnskapsanalyse fredag 4. desember. BI setter opp en ny digital hjemmeeksamen for disse studentene senere denne måneden.

Oppdatering mandag 7.12: I en tidligere versjon av denne artikkelen ble det skrevet at problemet i hovedsak skyldtes utfordringer knyttet til nettverkstilkobling via VPN eller en nettleser-feil. I ettertid har ytterligere undersøkelser avdekket at problemet ble forårsaket av tekniske utfordringer i eksamensverktøyet WISEflow. BI beklager at informasjonen som først ble publisert viste seg å ikke være riktig.  

Problemet resulterte i at studentenes eksamensbesvarelse ikke har blitt lagret underveis og ved innlevering i eksamensverktøyet WISEflow.

Disse utfordringene medførte dessverre at rundt 100 av totalt 1800 studenter ikke fikk levert eksamen. BI beklager dette.

Studentene som opplevde problemer med innleveringen vil få tilbud om en ny eksamensgjennomføring mellom 14. og 18. desember. Den nye eksamensdatoen blir formidlet til de aktuelle studentene senest 9. desember.

Pressekontakt:

Alle henvendelser fra media kan rettes til kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite, tlf: 464 10 610, epost: ole.p.syrrist-leite@bi.no eller senior kommunikasjonsrådgiver Henrik A. Stølen, tlf: 952 79 474, e-post: henrik.o.a.stolen@bi.no.

;
Du kan også se alle nyheter her.