Aktivitetskalender

Medarbeiderne er merkevaren eller Living the brand

Velkommen til Julepåfyll på piren!

Morten William Knudsen

Knudsen er en svært engasjert og mye benyttet foredragsholder for næringslivet, og fikk prisen "Best Teacher Award" av Handelshøyskolen BI i 2017. Han har arbeidet med problemstillinger rundt det å skape slagkraftige organisasjoner som produserer verdi for kunder i 25 år.
Foredraget handler om å bygge en tydeligere identitet internt i bedriften og skape kreative, lidenskapelige medarbeidere som yter sitt maksimale. De ansatte er nemlig kjernen i merkevaren, og en bevissthet rundt dette – samt gode tiltak for endring av kulturen – er bedriftens viktigste suksessfaktor.

Vi kan love deg et forrykende foredrag!

 

Living the brand i praksis
Samtale mellom Sarah Gjemdal, Mads Simonsen og Petter Myhr

Sarah Elise er gründeren bak butikken Sarah Panter i Mercur-senteret. Konseptet hennes er bl.a. å gjøre brukte klær attraktive, og la kunder pantsette klær de ikke lenger har bruk for. Et glimrende alternativ for de miljø- og motebevisste blant oss.
Mads er en av 13 engasjerte medarbeidere i Ducky, som er leietakere på Piren. De jobber med miljø- og klimaspørsmål, og bistår blant annet bedrifter med å lage helhetlige klimastrategier. Ducky har en flat organisasjonsstruktur, og hevder at de erstatter hierarki med hensikt og lidenskap. Hva dette betyr i praksis, får du sikkert god greie på i løpet av innslaget!
Samtalen ledes av Petter Myhr, direktør i Olavsfestdagene og tidligere sjef for vår Brattøra-nabo Rockheim.

Praktisk info

  • Tid:tirsdag 19. desember 2017 08.00 - 10.30
  • Sted:Havnegt 9, Pirsenteret
  • Kontakt:Hege Fauskanger Lie (hege.f.lie@bi.no)

Foredragsholder er Morten William Knutsen og Petter Myhr (Direktør Olavsfestdagene).