Aktivitetskalenderen

Lederskolen 2: Prestasjonsledelse

Norge har lykkes bedre enn våre naboland med å hente hjem medaljer fra Vinter-OL de siste 25 årene. – Vi er bedre til å lede og trene, hevder professor Svein S. Andersen. Han og Jarle Åmbø vil i denne samlingen se nærmere på hvordan vi kan utvikle bedre prestasjoner i næringslivet.

Kan vi lære noe av toppidretten, spør Svein S. Andersen. Andersen er professor i organisasjonsstudier ved handelshøyskolen BI, og professor II på Senter for trening for prestasjon, Norges Idrettshøyskole. Han har vært leder for EU-forskningsprogrammet ARENA ved Universitetet i Oslo og Institutt for ledelse og organisasjon, samt dean for doktorgradsprogrammet på Handelshøyskolen BI.

Andersen er opptatt av hvordan vi kan utvikle bedre prestasjoner både i idretten og i næringslivet. Han er særlig opptatt av vår adferd, prosessene som skaper de resultatene vi ønsker oss. De siste årene har han forsket på ledelse og organisering av nordisk eliteidrett, med vekt på overføringsverdier til næringsliv og offentlig sektor. Han har blant annet erfaring fra ledelsesutviklingsprogrammer i Toyota Norge, Kripos og Olympiatoppens elite coach-program.

Jarle Åmbø er norsk idrettsleder og tidligere toppidrettssjef i Norges Idrettsforbund (NIF), med kontor på Olympiatoppen i Oslo. Aambø er utdannet med mellomfag i helselære og idrettsbiologi ved Norges idrettshøgskole. I perioden 1985 til 1994 var han alpintrener og landslagssjef i Norges skiforbund. I en tiårsperiode fra 1993 til 2013 har han hatt en rekke ulike roller på Olympiatoppen.

Lederskolen er et tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Foredrag om tema innen ledelse.

Husk nettverkstimen fra kl. 09.45 med mingling og lunsj.

Pris:
Medlem av Næringsforeningen: kr 700
Ikke medlem av Næringsforeningen: kr 2100
Student ved Handelshøyskolen BI eller medlem av BI Alumni: Ingen avgift

Velkommen! 

Praktisk info

  • Tid:fredag 27. oktober 2017 11.00 - 13.00
  • Sted:BI - campus Stavanger
  • Påmeldingsfrist:Onsdag 25. oktober kl. 10
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)