Studere ved BI

BI Studentorganisasjon

Studentorganisasjonen ved Handelshøyskolen BI er en organisasjon av og for studenter.

Vårt ansvar innebærer alt fra sosial og akademisk integrering til å jobbe for at BI-studenter er attraktive i næringslivet etter studiene så vel som å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi er her for å skape en uforglemmelig studietid. Vi er her for at studentene skal lykkes.

BISO, BI Studentorganisasjon, er det offisielle navnet på den nye studentorganisasjonen.

 

BISO logo_250.jpgDette er det første steget mot å bli en felles organisasjon fra 1. januar 2020. Navnet viser til vår tilknytning til BI samtidig som den beholder mye historien til de tidligere studentorganisasjonene SBIO og BIS.

Med det nye navnet peker vi på veien fremover for å bli en mer fremtidsrettet organisasjon, samtidig som vi får en tydeligere struktur for å bedre studentvelferden på alle fire BI Campus. Vi ser frem til at studentorganisasjonene til BI kommer under ett felles navn og merkevare.

På vegne av prosjektgruppen gleder vi oss til å gå inn i et nytt tiår, med nye muligheter for å skape et større engasjement til det beste for BI-studentene på nasjonalt plan.

Aleksander Sveen og Ane Heimdal
President and Vice President
The Student Union at BI Norwegian Business School (SBIO)

News

SBIO Impact - Sustainability in focus

The student union at BI is proud to present SBIO Impact working to engage, inspire and empower students and young business leaders in accelerating a safe and sustainable future.