Prosjekter

BISO Charity Bergen image
BISO Charity Bergen image

BISO Charity Bergen

Charity er BI Bergens veldedighetsprosjekt. Formålet med Charity er å involvere flere studenter med engasjerende og spennende lavterskelsarrangementer for å samle inn penger til en utvalgt veldedig organisasjon.

Studentene stemmer frem hvilken veldedig organisasjon som skal støttes ila skoleåret, dette blir gjort under generalforsamlingen på høsten. Charity står også ansvarlig for veldedighetsballet i Mars, som hører sammen med næringslivsuken (NLU).   

Styret består av 9 engasjerte medlemmer. Sammen med våre medstudenter ble det under generalforsamlingen høst 2019, besluttet at Kirkens bymisjon er organisasjonen vi støtter skoleåret 19/20. 

Vinterlekene image
Vinterlekene image

Vinterlekene

Mer informasjon kommer.

Karrieredagene image
Karrieredagene image

Karrieredagene

Karrieredagene er et av skolens største og mest faglige arrangement på BI Bergen. Her har du muligheten til å knytte kontakter med næringslivet, som vil gjøre veien fra Bi til næringslivet kortere. 

Fadderullan Bergen image
Fadderullan Bergen image

Fadderullan Bergen

Fadderullan Bergen er navnet på fadderuken ved Handelshøyskolen BI - Campus Bergen, i regi av Fadderstyret ved BI Studentorganisasjon - campus Bergen.

Vi samarbeider tett med de andre BI-institusjonene i landet, for å kunne tilby våre nye studenter en best mulig studiestart. Fadderullan Bergen er skolens største sosiale arrangement, og er drevet av og for studenter. Årlig har arrangementet over 1000 deltakere; nye studenter, faddere og frivillige. 

Vårt formål er å skape en minneverdig og sosial studiestart for våre nye studenter, og gi de en varm velkomst til studiestedet, studentsamfunnet og Bergen by. Vår viktigste kjerneverdi er samhold - og vi ønsker at studentene skal kunne utfordre seg selv og danne nye vennskap som vil vare livet ut. Vårt største mål med uken er at studentene skal bli komfortable i sin nye studiehverdag, noe vi bidrar til gjennom våre fadderordninger og ulike arrangementer gjennom uken.

Fadderullan Bergen er et arrangement som er egnet for absolutt alle, med ulike aktiviteter på dagtid og kveldstid. Vi tilbyr også nye studenter en alternativ fadderuke; Fadderullan Active. Vi i Fadderullan setter stor pris på våre samarbeidspartnere og sponsorer. Vi er også svært fornøyde med vårt samarbeid med ledelsen i BIS og skolens administrasjon ved Campus Bergen.
 

Inspire image
Inspire image

Inspire

Inspire er BI Bergens største faglige prosjekt. Formålet med Inspire er å motivere og inspirere deltakerne til å nå sine ambisjoner. 

Arrangementet utfolder seg over to dager hvor studenter engasjeres i tre storslåtte og innholdsrike arrangement!

Inspire er en organisasjon drevet av og for studenter. Utvalget består av studenter ved BI Bergen. Sammen med våre ambassadører ønsker vi å lage et arrangement våre medstudenter får stort utbytte av. Det gode samarbeidet med bedrifter og foredragsholdere har vært essensielt for å hvert år gjøre arrangementet større og bedre. Målet er at studentene sitter igjen med en drivende motivasjon til å nå sine mål på skolen og i næringslivet. Inspire er en del av næringslivsuken på BI (NLU).
 

BISO Entertainment image
BISO Entertainment image

BISO Entertainment

Er du en som trives i spotlighten på scenen? Liker du å jobbe backstage? Eller er du interessert i å utforske din kreative side? Om du ønsker en morsom og sosial studiehverdag, da oppfordrer vi deg til å søke Entertainment!

Vi er en prosjektgruppe som har som formål å skape glede og underholdning på Handelshøyskolen BI Bergen. Vi arrangerer årlig en maskeradefest og en revy laget av studenter for studenter. I Entertainment har du muligheten til å engasjere deg under studietiden din, bli kjent med nye mennesker og utfordre deg selv kreativt.