BI Studentorganisasjon Oslo

Stabsfunksjoner

Stabsfunksjoner er underenheter som skal bistå organisasjonen med det daglige arbeidet.

En stabsfunksjon skal bistå foreningen med det daglige arbeidet.

Disse enhetene jobber ofte tett med campus-ledelsen for å nå deres mål og visjon, samt bistå foreningen videre i et bredt spekter.

BISO Media image
BISO Media image

BISO Media

BISO Media produserer film og bilder for alle arrangementene til BISO. Som standard leverer vi promoteringsvideoer til karrieredager, filmsammendrag fra tilstelninger og kan tilkalles for å fotografere nye styremedlemmer.

De prosjektene vi får anledning til å produsere for er forbløffende varierte. De viktigste prosjektene gjennom et skoleår er Fadderullan, Karrieredagene, INSPIRE og Bergensbaneløpet, for å nevne noen. Vi er sammensatt av alt fra garvede mediajunkies til studenter som nettopp har blitt kjent med hvem vi er og hva vi gjør. Hos oss får du verdifull og relevant erfaring med prosjektledelse og medieproduksjon, samt at du utvikler samarbeidsevnene dine og lærer mye om foto og filmskaping. Vi er alltid på plass der det foregår noe slik at alle kan få et glimt av magien i organisasjonen.

Illustrasjonsbilde: Mann med hjerteformet blad i lommen
Illustrasjonsbilde: Mann med hjerteformet blad i lommen

Impact

Impact jobber for å sette bærekraft på agendaen til BI, næringsliv og viktigst av alt; studentene!

Impact ønsker å skape en arena i BISO som skal engasjere og inspirere studenter slik at vi som fremtidige ledere kan bidra til å skape en trygg og bærekraftig fremtid. I praksis jobber Impact med å bidra til nye initiativ og videreføring av kompetanse innad i BISO. Dette ved å støtte andre enheter under BISO i arbeidet med å få større fokus på bærekraftig utvikling.

I tillegg vil Impact som noe nytt ta del i The Go Explorer Day, en konferanse med fokus på å gjøre klimarisiko om til klimamuligheter, og vise innovative løsninger med fremtidig forretningspotensial i norsk næringsliv.

Visste du at enheter i BISO kan bli belønnet for å være bærekraftig? Les mer om BISO Environmental Compliance Certification her.

BISO Charity image
BISO Charity image

BISO Charity

BISO Charity er den sosiale samvittigheten til BISO! Vi arbeider året rundt med arrangementer for å samle inn penger til veldedighetsprosjektet vårt "StudentAksjonen".

Målet vårt er å gjennomføre forskjellige arrangementer i løpet av skoleåret for å innføre BI-studentene i veldedighetsarbeidet vårt. Hele året kan du se oss rundt omkring på skolen når vi selger vafler, julegodter, valentinsdagroser og påskeegg! Vi har også arrangementer som innefotballturneringer og veldedighetsløp som du og vennene dine kan være med på. For tida har vi et samarbeid med Unicef. Vi vant veldedighetsløpet mot NHH i 2019 og da samlet vi inn xxx NOK.

BISO Invest image
BISO Invest image

BISO Invest

Mer informasjon kommer.

BISO HR image
BISO HR image

BISO HR

Mer informasjon kommer.

Næringslivsutvalget image
Næringslivsutvalget image

Næringslivsutvalget

Næringslivsutvalget er kontaktpunktet mellom BI-studentene og næringslivet. Slike arrangementer som firmapresentasjoner og kvinneframtidsdager gir bedre samspill mellom studentene og potensielle arbeidsgivere.

Visjonen vår er å gjøre avstanden fra studier til jobb så kort som mulig for BI-studentene. I dag er vi ei gruppe på 57 aktive medlemmer i tillegg til et voksende nettverk av tidligere studenter. Alt vi gjør holder høy faglig kvalitet, men det er ikke tvil om at vi er en svært sosial gruppe mennesker.

Les mer på våre nettsider.

BISO Outreach image
BISO Outreach image

BISO Outreach

Mer informasjon kommer.

Markedsavdelingen image
Markedsavdelingen image

Markedsavdelingen

Markedsavdelingen (MA) beriker studentlivet på Handelshøyskolen BI med studentfordeler og rabatter.

Markedsavdelingen består av fem grupper:

  1. En ledergruppe som er ansvarlig for de andre gruppene, samt for oppfølging, daglig drift og videreutvikling av avdelingen.
  2. En sosial gruppe som er ansvarlig for de akademiske og sosiale aktivitetene i avdelingen. Dette gjelder blant annet intern utvikling av fagkunnskap og sosialt samhold internt.
  3. En kommunikasjonsgruppe som administrerer kommunikasjonskanalene ved å lage og fordele promosjonsmateriell både til markedsavdelingen og partnerne våre.
  4. En markedsgruppe som er ansvarlig for å forhandle om samarbeid, sponsing og studentrabatter. Markedsgruppa selger markedsføring til studentene våre på vegne av næringslivet.
  5. En profileringsgruppe som er ansvarlig for samarbeid mellom Access og Daylight og BISO. Dette betyr at BISO får bedre priser, ordre og leveranser for reklamemateriell. Profileringssjefen vår er ansvarlig for salgsstandområdene til BISO.
BISO Accounting image
BISO Accounting image

BISO Accounting

Mer informasjon kommer.

Bar Society image
Bar Society image

Bar Society

Bar Society er et sosialt og inkluderende samfunn som ble etablert i 2016. Selskapet vårt består av 80 frivillige som bemanner KROA, enten som bartendere eller DJ-er.

Vi består av studenter fra alle de forskjellige programmene – bachelor, master og utvekslingsstudenter. Med ukentlige arrangementer vil vi tilby BI-studentene et sted for samvær etter forelesningene og for å ha det moro på fritida. Vi arrangerer quizkvelder, standup, studenttorsdager, temakvelder og mye annet! Hvis du er interessert i å jobbe som bartender, blande drinker eller prøve deg som DJ, er dette stedet for deg. Du trenger ikke forkunnskaper. Vi vil kurse og lære opp de nyeste medlemmene våre.