-

Lytt til podkast - Næringslivet er en viktig brikke i bærekraftig omstilling, men hva gjør de for å bli mer bærekraftige?

I denne episoden av Oppgradert forklarer Per Espen Stoknes den grønne veksttrappen. Dette er et strategisk verktøy bedrifter kan bruke i sitt bærekraftsarbeid. Trappen består av 6 trinn, og jo høyere opp i trappen bedriften kommer, jo mer bærekraftig blir virksomheten.

Vi møter også bærekraftdirektør i Norgesgruppen Signe Bunkholt Sæter. Hun forteller om hvordan Norges største dagligvarekonsern satser på bærekraft i mange deler av sin virksomhet. De jobber med å redusere utslipp, minimere bruk av emballasje og tilbyr forbrukerne sunnere varer.

 

Signe Bunkholt Sæter

Signe er Norgesgruppens første bærekraftsdirektør. Hun kom fra stillingen som kommunikasjonssjef for bærekraft i konsernet. Tidligere var hun partner i Pure consulting der hun ga bærekraftsråd til selskaper som Tomra, Aker, Schibsted og KLP.

Per Espen Stoknes

Per Espen er psykologen som skiftet karriere da han innså at beste måten å hjelpe folk på var å endre samfunnet. Nå har han undervist i grønn vekst på BI i mange år og forsker på hvordan vi kan lykkes bærekraftige endringer.

Bli smartere med Oppgradert

Flinke folk forklarer verden ved hjelp av forskning.

BI-studentene Marte og Gloria har tatt oppdraget med å finne ut hvordan forskning blir brukt ute i verden, slik at alt det du ikke vet, men lurer på, blir besvart. Vi snakker med forskere og eksperter fra ulike sektorer og bransjer.

 

Kommentarer

Du kan også se alle nyheter her.
BI Business Review

Nyhetsbrev

Meld deg på for oppdaterte nyheter fra BI Business Review!

Meld på